Реклама / Ads
0| 4087 |23.06.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 24 юни

.
Представят резултатите от проект „За по-добро обществено управление: институционализиране на процеса по оценка на въздействието в държавната администрация“; частнопрактикуващите ветеринарни лекари протестират; провежда се първият български метъл концерт, насочен срещу насилието по улиците на България.
 

От 10:00 ч. в хотел „Радисън” ще бъдат представяни резултатите от проект „За по-добро обществено управление: институционализиране на процеса по оценка на въздействието в държавната администрация“.

Частнопрактикуващите ветеринарни лекари ще протестират от 11.00 часа пред земеделското министерство в столицата, тъй като земеделското министерство продължава да не изпълнява подписания рамков договор с ветеринарите като не изплаща средствата, заложени по договора.

В 9.30 часа Състав на Софийски градски съд ще заседава по дело срещу бившия директор на “Топлофикация - София” Валентин Димитров.

Агенция по обществени поръчки организира заключителното информационо мероприятие по проект “Добри практики и ефективно партньорство в областта на обществените поръчки”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд. Събитието ще се проведе. от 9.45 часа, в гр. София, хотел “Арена ди Сердика”, ул. “Будапеща”2-4, зала “Арена

В 9.30 часа в х-л Шератон, зала Сердика ще бъдат представени резултати от проекта „Ефективно взаимодействие между органите на държавната администрация с оглед защитата на правата и интересите на Република България, във връзка с осъществяване на процесуалното представителство пред съдебните институции на Европейския съюз”, финансиран по Оперативната програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

От 11,00 ч. в сградата на омбудсмана ще се проведе третата работна среща между националния омбудсман и местните обществени посредници на тема: „Доброто управление под лупата на гражданския контрол. Прилагане на принципите на добро управление в местната власт: споделяне на добри практики”.

В 11.30 ч. кметът на Столична община Бойко Борисов, ще открие обновеното отделение по нуклеарна медицина в „ОДОЗ с.с. – София град” ООД..

От 19.30 часа в клуб The Box, на бул. „Стамболийски” 41, в София ще се проведе първият български метъл концерт, насочен срещу насилието по улиците на България.

Дебат на тема "Българското животновъдство – има ли надежда за оцеляване и развитие” ще се проведе от 13.00 часа в зала 6 на НДК. Организаторите – Националната асоциация на млеко и месопроизводителите, Националната асоциация на животновъдите в България и Браншовият съюз на животновъдите са поканили представители на различни партии и на земеделското министерство, за да се запознаят с визията за решаването на тежките проблеми в сектор животновъдство.

В 11.00ч. Инициативен комитет на граждански организации и сдружения ще даде пресконференция в пресклуба на БТА. Темата на пресконференцията е: „Още за атентата срещу Папа Йоан Павел II и съвременните конспирации срещу българската държава”.

От 16.30 – 19.30 ч. в Чешкия център ще бъде представен Фотоалбум ,,Къде е твоето място? Намери ли себе си?” във връзка с Международния ден за борба с употребата и нелегалния трафик с наркотици

От 11 часа, в Сметната палата ще се проведе пресконференция, на която Сметната палата ще обяви как контролира финансирането на предизборните кампании на партиите за членове на Европейския парламент и за народни представители за 41-то Народно събрание.

Продължава научната конференция "Културното наследство на Рилския манастир – състояние и перспективи на проучването, опазването и реставрирането му".
Конференцията се провежда в заседателна зала на Народната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“.

Министър-председателят Сергей Станишев ще открие новоизградена детска градина на улица „Трети март” в квартал „49” в Симитли. Проектът е финансиран по СИФ.

В 11.30 ч. министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще посети в Инфекциозното отделение в МБАЛ „Проф. Стоян Киркович” - гр. Стара Загора майката и детето, за които на 23.06.2009 г. беше потвърдено, че са носители на грипния вирус А (H1N1).

В 11.00ч. в Община Благоевград ще наградят първите номинирани за носители на национална награда за магистрати и полицаи на името на италианския магистрат Джовани Фалконе. Идеята за нея е в резултат от превантивната ни работа с ученици, учители, педагогически съветници, психолози и родители в Благоевградска област.

Министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще вземе участие в заседанието на Управителния комитет на проекта за изграждането на обект с национално значение „Зона за обществен достъп Морска гара, ЖП гара, Автогара – Бургас”, добил популярност като „Проекта Супер Бургас”.

В 9.00 часа министърът на културата Стефан Данаилов ще присъства на празничната света литургия в храма „Св. Йоан Предтеча” в Кърджали.

В община Стара Загора организират Ден на Китай в Стара Загора. Събитието ще започне в 9.30 с обиколка на интересните обекти в центъра на града.

В 12.30 ч., в гр. Пазарджик доц. Стефан Юруков – председател на Държавна агенция по горите ще връчи ключовете на първите 24 специализирани високопроходими автомобили за патрулиране и първоначална атака на пожари в горския фонд на страната.

В парк – музей „Владислав Варненчик” варненските тамплиери ще отбележат своя патронен празник. В 10.30 часа ще започне честването на Еньовден, а от 11.00 тържествено ще бъде закрит детския лагер към клуба на младия рицар.

В 17.30ч. в Дунавската градина на град Видин ще се срещнат около 200 колоездачи от 23 европейски страни. Събитието е част от инициативата "По Дунав с велосипед 2009" на Генерална Дирекция "Разширяване" на Европейската комисия.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3819 |22.06.2009 Предстоящо на 23 юни . 0| 3863 |21.06.2009 Предстоящо на 22 юни . 0| 4107 |18.06.2009 Предстоящо на 19 юни . 0| 4089 |17.06.2009 Предстоящо на 18 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads