Реклама / Ads
0| 4240 |24.02.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 25 февруари

.
 

По покана на премиера Бойко Борисов на официално посещение у нас ще бъде румънският премиер Емил Бок.

Редовното заседание на Народното събрание ще започне в 9.00 часа.

От 9,30 часа ще започне заседанието на Висшия съдебен съвет.

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще открие ХХVІІ-та международна туристическа борса "ВАКАНЦИЯ/СПА 2010", която ще се проведе в Националния дворец на културата. Официалното откриване ще се състои в 10.30 ч. в Централното фоайе на НДК.

Състав на СГС ще даде ход на делото срещу Стефан Димитров от 9.30 часа.

Публична дискусия на тема „Политическият процес в образи” ще се състои в зала 15 в Клуба на бившите стипендианти на фондация "Конрад Аденауер" от 14.00 часа.

От 13.00 ч. в залата на БТА с участието на пациентски представители ще се състои пресконференция по повод Международния ден на редките болести.

От 10. 00 ч. в зала 6, хотел „Радисън“ д-р Румен Хичев и ръководството на „Остеоцентър България“ и ЕАТА ще представят дейността си.

От 11 часа, в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, ул. „Дякон Игнатий”9, министър Александър Цветков ще връчи сертификати за електронни подписи на изтеглените с жребий през януари участници в две анкети на МТИТС за име на българския интернет адрес на кирилица и за регистър на новия домейн

Коалицията от неправителствени организации и граждански групи "За да остане природа в България" ще дадат пресконференция в София прес от 11.00 часа.

Синдикална федерация „Металици“ на КНСБ ще даде пресконференция от 12.00 часа.

Албена Атанасова, заместник-кмет на Столична община ще открие осмата по ред международна среща по проект CoNet „Cohesion Network”.Срещата ще се проведе в хотел „Бест Устърн Сити София”, ул.Стара планина № 5 от 9,30 часа.

Столичният общински съвет ще разгледа доклад за кандидатстване по Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013г.” на Столична община. Заседанието ще започне в 10.00ч.

Министърът на културата Вежди Рашидов ще награди актьора Джоко Росич с отличието „Златен век” от 13.00 часа в зала „Колегиум” на Министерството на културата.

В Националния политехнически музей ще бъде открита изложба "Макети на самолети и вертолети, използвани от селскостопанската авиация в България и по света" от 15,30 часа.

Пресконференция на Софийска стокова борса ще се състои от 13.00 часа в борсовата зала.

Семинар „Стопанска (социална) България: Бъдещето през културата на миналото” организира Центъра за култура и дебат “Червената къща от 17.30 ч. в зала „Пеша Николова”.

Юридическият факултет на СУ “Св.Климент Охридски” организира представяне на книгата на проф. Жан-Дени Мутон „Юридически размисли за бъдещето на ЕС”. Представянето ще се състои от 17.30 ч., в 292 аудитория на Ректората.

Дискусия за състоянието на танцовата индустрия, която ще се проведе в Британски съвет от 14.30 часа.

От 11.00 до 18.00 часа в експозиционна зала на музея „Земята и хората” ще бъде открита Кандидатстудентска борса.

В Гранд Хотел София ще се проведе среща за развитието на ИКТ технологиите и бизнеса, организирана от IDC България.

Благотворителен футболен турнир за служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебните си задължения ще се проведе в спортна зала „Христо Ботев” от 11.00 часа.

Пресконференция на тема злоупотребите в сферата на използването на касови апарати (КА) и борбата с тях чрез използването на технология за криптографическа защита от 11 часа в офис на „Оргтехника”-АД, ж.к. „Стрелбище”, ул. „Йордан Йовков” № 18-20

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране организира кръгла маса с участието на експерти от енергийния сектор, представители на големите стопански организации и организации на потребителите от 9,00 часа в конферентната зала на хотел „Арена ди Сердика”.

От 11.00 ч. в зала МАТИ на НДК ще бъде връчена за втора поредна година наградата „Следа в ефира”.

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще се срещне с граждани и кметове от община Петрич. Срещата ще се проведе от 16.00 часа в гр. Петрич, в залата на Общинския съвет. От 17.00 часа министър Найденов ще се срещне със земеделски производители и животновъди в с.Струма, община Сандански.

От 18.00 часа в читалище „Отец Паисий” ще се проведе среща на лидера на ПП „Ред, законност и справедливост” Яне Янев и депутатите на РЗС с обществеността от града на тема „Нова Конституция – нова държава”.

Състав на Окръжен съд Пловдив ще даде ход на делото срещу Кирил З., причинил смъртта на петгодишно момче при шофиране в нетрезво състояние.

Заключителна конференция по проект “пазарджик – устойчиво развиваща се община” ще се състои в залата на Общински съвет Пазарджик от 09.00 ч.

Семинар на тема: „Прогрес към равенство: Национални ефективни механизми и иновативни практики за превенция и борба с дискриминацията” ще се състои в хотел „Селект” , Зала „Родопи”.

От 10.30 часа ще бъде представено обновеното Спешно отделение на МБАЛ-Бургас.

От 25 до 27 март 2010 година ще се проведе първата у нас конференция на тема: "Дентален туризъм в България" в хотел "Мелия гранд Ермитаж" в курортен комплекс "Златни пясъци".

Премиерът Бойко Борисов е на двудневно посещение в Будапеща във връзка с неговото участие в Срещата на върха за енергийната сигурност в Централна и Източна Европа и Срещата на върха по Дунавската стратегия на Европейския съюз. В българската делегация са включени и министрите на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Вицепрезидентът Ангел Марин ще присъства на тържествената церемония в Киев по повод встъпването в длъжност на новоизбрания президент на Украйна Виктор Янукович.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3944 |23.02.2010 Предстоящо на 24 февруари . 0| 3932 |22.02.2010 Предстоящо на 23 февруари . 0| 3959 |21.02.2010 Предстоящо на 22 февруари . 0| 4112 |18.02.2010 Предстоящо на 19 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads