Реклама / Ads
0| 4401 |25.02.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 26 февруари

.
Отново протести пред "Кремиковци"; заседава политическият съвет на НДСВ; ДСБ дават пресконференция; представят визия за реформа в грижата за детето у нас; дискутират темата за спорта и интеграцията на хора с увреждания.
 

 

От 7.30 часа ще се проведе протест пред Кремиковци.

Политическият съвет на НДСВ ще заседава от 13.00 часа в Централата на НДСВ на ул. „Врабча” 23 . Заседанието си Политическият съвет на партията ще бъде насочено към анализ на ситуацията и обсъждане на организационни и политически инициативи за укрепване на партията, успешно завършване на управленския мандат и за подготовка на НДСВ за идващите избори през 2009 г.

Ще се проведе пресконференция на Националното ръководство на ДСБ. От 11.30 в централата на партията на “Витоша”18.

Ще се проведе заседание на Комитета на политическите директори на Процеса за сътрудничество в ЮИЕ. То ще бъде подготовка за Срещата на министрите на външните работи на страните-участнички в Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа, която ще се състои на 28 февруари в хотел „Кемпински-Зографски”. Между двете срещи, на 27 февруари, ще се състои последната Регионална маса на Пакта за стабилност за ЮИЕ и първата Среща на новосъздадения Съвет за регионално сътрудничество. По време на мероприятията ще бъде приета Декларация за създаването на Съвета за регионално сътрудничество и ще бъде одобрен Статутът на новосъздадената регионална структура. От 16.00 ч. в 101 зала на МВнР ще бъде представен докладът на Икономическата комисия за Европа на ООН „Паневропейската перспектива за икономическата интеграция на ЮИЕ: ролята на ИКЕ”.

Ще се проведе пресконференция от 10:00 часа в Национален пресклуб София прес на ул. „Славянска” № 29, ет. 7. за представяне на резултатите от дейността на Deutsche Bank България през 2007 г. На събитието ще бъдат анонсирани и приоритетите в работата на българското представителство на Deutsche Bank през 2008 г.

Организаторите на 14-то издание на Международния медиен фестивал в Албена "Mediamixx`08" /4 - 8 юни 2008 г./ ще дадат пресконференция от 11 часа.

Алианс от неправителствени организации ще представи визия за реформа в грижата за детето в Българя и конкретни цели и решения на проблемите на децата в домовете от 13.30 ч. прес-клуб на БТА, 1124 София, бул. "Цариградско шосе" 49.

Национален алианс на хора с редки болести организира пресконференция по повод Международния ден на редките болести. Брифингът е от 12 часа.

От 10.00 ч., в зала „Колегиум” на Министерството на финансите министър Пламен Орешарски и посланикът на кралство Холандия Вилем ван Ее ще подпишат Споразумение за доразвиване на започнатите чрез Компонент Б, на проект „Красива България II”, дейности за постигане на по-висока степен на превенция срещу бедствия и аварии. С предоставените средства ще се реализират пет основни дейности по „Красива България III”.
От страна на бенифициента – Министерство на държавната политика при бедствия и аварии - на церемонията по подписването е поканена да присъства министър Емел Етем.

Ще се проведе среща за представяне на напредъка по изпълнението на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 и свободна дискусия по проблеми и въпроси, свързани с усвояването на европейските фондове. Срещата ще се проведе в хотел „Боровец Хилс”, к.к. Боровец от 15:30 часа.

От 11,30 часа в Пазарджик в залата на КРИБ на адрес: ул. „Цар Иван Шишман” № 2, ет.1. посланик Байърли ще връчи наградите за най-добър предприемач за 2007 г. на церемония, организирана в рамките на програмата на Американската агенция за международно развитие за микрокредитиране на ромски предприемачи, подкрепена от Глобалния алианс за развитие.

Влаковете между Ловеч и Троян в периода от 26-ти февруари до 1-ви март включително няма да се движат. Национална компания “Железопътна инфраструктура” ще извършва ремонтни дейности. Ще бъдат осигурени автобуси, които ще се движат по разписанието на влаковете. Тези автобуси ще осъществяват връзка в гара Ловеч със заминаващите и пристигащи влакове.

Омбудсманът на Република България Гиньо Ганев организира среща в Плевен от 10:00 ч. в зала „Плевен”, пл. „Възраждане” № 1. по проблемите в здравната система в медицинските центрове на страната на тема: „Правото на човека и неговото здраве!”.

Продължава обиколката в общините от област Пловдив, която Областният управител Тодор Петков инициира за среща с ръководствата по места. Целта на посещението е да се дискутират конкретните проблеми на общините, приоритетите по които ще работят новите ръководства на общинските администрации и задачите, които са си поставили.

Ще се проведе Кръгла маса на тема „Спортът и интеграцията на хора с увреждания”, която ще се състои от 09.00 до 13.00 ч. в х-л „Хилтън” в София. Модератор на дискусията ще бъде журналистът Крум Савов.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4030 |24.02.2008 Предстоящо на 25 февруари . 0| 4101 |21.02.2008 Предстоящо на 22 февруари . 0| 3946 |20.02.2008 Предстоящо на 21 февруари . 0| 4659 |19.02.2008 Предстоящо на 20 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads