Реклама / Ads
0| 3941 |25.01.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 26 януари

.
Премиерът Станишев участва в срещата на високо равнище по газопровода „Набуко”; продължава официалното посещение на президента Първанов в Япония; вътрешният министър и министърът на образованието посещават VІІ РУ в Студентски град.
 

 

Премиерът Сергей Станишев ще бъде на работно посещение в Будапеща за участие в срещата на високо равнище по газопровода „Набуко”.

Министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова ще ръководи българската делегация за участие в първото за годината редовно заседание на Съвета по общи въпроси и външни отношения на ЕС в Брюксел.

Продължава официалното посещение на президента Георги Първанов в Япония.

В 15.00 часа в зала Изток, Народно събрание ще се проведе кръгла маса и пресконференция на тема: "Ограничаване и контрол на онкологичните заболявания в Република България: постижения и перспективи в превенцията на рака на маточната шийка".

В 10.00 часа вътрешният министър Михаил Миков и министърът на образованието Даниел Вълчев ще посетят Седмо РУ в Студентски град.

Министърът на отбраната Николай Цонев и председателят на Български червен кръст Христо Григоров ще подпишат споразумение за сътрудничество

В 13.30 часа в Дом 2 на резиденция „Бояна” ще бъде открита конференция „Ветеринарна седмица – България 2009 година”.

В 13.00 часа в централата на СДС ръководството на партията ще даде пресконференция.

В 11.00 часа в сградата на Българската стопанска камара ще се проведе пресконференция на тема: „Междуфирмена задлъжнялост и икономическа криза”, на която ще участва председателят на БСК Божидар Данев.

В 18.00 часа в Клуба на омбудсмана омбудсманът Гиньо Ганев ще връчи награди за журналистически принос за защита правата на гражданите.

В 17.30 часа в салона на “Малък градски театър зад канала”, бул. “Мадрид” №1 ще се проведе сесия на Обществения форум в район „Оборище”.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА Гражданска инициатива "Справедливост" ще даде пресконференция на тема „Сезиране на Омбудсмана на Република България с искане за противоконституционност на финансирането на политическите партии от държавния бюджет”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА Българската педиатрична асоциация ще даде пресконференция за състоянието и перспективите на детското здравеопазване в България.

В 12,00 часа в пресклуба на БТА Национален браншови пчеларски съюз ще даде пресконференция на тема: „Ще оцелее ли българското пчеларство в условията на световна икономическа криза?”

В 12.00 часа в зала 1 на Областната администрация на Русе министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще вземе участие в работна среща за стартиране на проект за областно планиране на социалните услуги в област Русе. В 14:00 часа екип на МТСП, воден от заместник-министър Димитър Димитров, ще открие приемна на МТСП в областната администрация, зала „Св. Георги”. В 14:00 часа същия ден в Сливо поле министър Емилия Масларова ще открие реконструираният по СИФ площад в град Сливо поле, реновираната детската площадка по проект „Красива България” в кв. Сливница и Център за социална рехабилитация в село Ряхово.

В 9.30 часа в конферентната зала на областната управа ще се проведе регионална кръгла маса на тема „Медико-социални аспекти на глухотата. Предизвикателства у нас и Европейския съюз”. Организатори – Министерство на здравеопазването, РЦЗ-Стара Загора и Тракийски университет.

В 12.30 във варненското СОУ „Любен Каравелов” ще обявят официално годината на Любен Каравелов, която се провежда под патронажа на кмета на града Кирил Йорданов. Събитието е по повод 130-годишнината от смъртта на революционера и 175-годишнината от рождението му.

В Банско започва Републиканско първенство по ски и биатлон за служители на МВР.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3995 |22.01.2009 Предстоящо на 23 януари . 0| 3727 |21.01.2009 Предстоящо на 22 януари . 0| 3813 |20.01.2009 Предстоящо на 21 януари . 0| 3815 |19.01.2009 Предстоящо на 20 януари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads