Реклама / Ads
0| 3806 |25.05.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 26 май

.
Кратко описание Източник: източник
Парламентът заседава извънредно; Меглена Плугчиева отчита едногодишната си работа; в НДК започва IX Медиен фестивал за радио и телевизионни програми за изкуство и култура "Осмата муза".
 

Извънредното заседание на Народното събрание ще проведе  днес от 14.00 часа.


В 8.00 часа започва матурата по желание по математика.


Националната система за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната влас ще бъде тествана в цялата страна.


В 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Димитър Вучев - Демби и Илиян Варсанов.


В 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Марио Николов за източване на средства по програма САПАРД.

В зала 9 на НДК министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще открие Осмата регионална среща на националните органи на държавите –участнички от Източноевропейската група на Организацията за забрана на химическото оръжие (ОЗХО).


В Центъра за развитие на човешките ресурси и регионални инициативи на МТСП (кв. „Кремиковци”) Емилия Масларова ще открие международен семинар на тема „Обмен на добри практики и перспективи при работа с уязвими групи на пазара на труда”.


От 10.00 часа в зала 5 на Министерството на транспорта ще се проведе официалната церемония по стартирането на електронен регистър на подвижния състав с този на Европейския съюз.


В 10.00 часа в Министерския съвет заместник министър-председателят по управление на европейските фондове Меглена Плугчиева ще отчете публично едногодишната си работа.


В 11.00 часа в кв. „Овча купел” министърът на отбраната Николай Цонев ще открие първата детска градина за деца на военнослужещи и служители на Министерството на отбраната и Българската армия.


В 9.30 часа в Големия салон на БАН ще се проведе конференция посветена на 60 години от създаването на Института за литература.

В 10.00 часа в сградата на ДКЕВР ще се проведат открити заседания на комисията.


В 11.00 часа в пресклуба на БТА Красимир Моллов ще даде пресконференция за сделки на Столична община.


В 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Неправомерно ползване на земеделски земи и предложения за промяна в Закона за арендата”.


В 11.00 часа в "Червената къща” ще се проведе работна среща на тема: За свободата на словото в България, за защита на професията и достойнството на българските журналисти.


В 18.30 часа в Гьоте-институт ще бъде представена книгата на Джеки Стоев „Бай дъ уей”.


В НДК ще се проведе ІХ Медиен фестивал за радио и телевизионни програми за изкуство и култура “Осмата муза” в партньорство със Столичната община като част от проекта Салон на изкуствата.


Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще се срещне в Русе с абитуриенти от общината в Областната управа на пл. „Свобода” 6.


В 11.00 часа на ул. „Парижка комуна” във Варна ще се проведе церемония по символична първа копка на нова Съдебна палата.

От 10.00 часа в читалище „Надежда” омбудсманът на република България Гиньо Ганев организира регионална среща на тема: „Доброто управление в местната власт. Децентрализация в общината”.


В 11.00 часа министърът на културата проф. Стефан Данаилов ще открие реконструираната и модернизирана Голяма сцена на Драматично-куклен театър „К. Величков” в Пазарджик. В 13.30 часа Стефан Данаилов ще открие новата Камерна сцена на Драматичния театър „Н. О. Масалитинов” в Пловдив.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4301 |25.05.2009 Предстоящо на 25 май . 0| 3982 |21.05.2009 Предстоящо на 22 май . 0| 4179 |21.05.2009 Предстоящо на 21 май . 0| 3912 |19.05.2009 Предстоящо на 20 май

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads