Реклама / Ads
0| 4459 |29.09.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 30 септември

.
Заседават НС; МС; главният архитект на София Петър Диков представя пред общинските съветници от групата на БСП в СОС измененията в градоустройствения план на столицата; Варненския окръжен съд гледа делото за убийство на 21-годишната студентка Радостина Евтимова от ИУ.
 

Народното събрание ще проведе редовно заседание от 9.00 часа.

Редовното заседание на Министерски съвет ще започне 10.00 часа.

Състав на Софийски градски съд ще заседава по дело срещу Камен Милтенов, брат на Антон Милтенов – Клюна. Делото ще се гледа от 9.00 часа.
Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Марио Николов за източване на средства от програма САПАРД. Освен Николов подсъдими по делото са и още 8 подсъдими. Делото ще се гледа от 9,30 часа.
Състав на Софийски градски съд ще заседава по дело срещу Красимир и Николай Маринови – Маргините. Подсъдими по делото освен братята Маргини са и Светлин и Иво Карагеоргиеви и Бисер Илиев, Стефан Рангелов и Веселин Тошев. Те са обвинени за организиране на престъпна група и опит за убийство на Иван Тодоров-Доктора, Любен Гоцев и Никола Дамянов. Делото ще се гледа от 9.30 часа.

Конференция на тема: „Информационна сигурност и системи за съхранение на данните” ще започне в 9.00ч. в Хотел „Шератон”. Събитието ще бъде открито в 9.00 часа Първан Русинов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Рамона Червенкова, председател на ISACA, Sofia Chapter, Светлин Йорданов, управляващ директор на ESCOM Bulgaria, Боян Бойчев, управител на BMG, Чавдар Николов, управител на ACT Sofia и Недялка Йоловска, управител на ICT Media.

Сдружение «Болкан Асист» организира среща-дискусия на тема: „Регенерация”
от 09.30ч. в зала „Арена” на хотел „Арена ди Сердика” в София, ул. «Будапеща» № 2-4.

Чешки център в София и „Orbis Pictus или…” ще дадат пресконференция по повод официалното откриване на изложбата „Orbis Pictus, или врата към света на творческата човешка фантазия“. Пресконференцията ще се състои от 10ч. В БТА.

От 11.00 часа в сградата на Агенцията по вписванията ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен новият регистър на имуществени отношения на съпрузите и информационната му система.

Енергийната компания „Enel” ще връчи наградите от образователния си конкурс Play Energy.
Церемонията по награждаването ще се състои от 11.00 ч. в Интер Експо и Конгресен център в София, зала Витоша.

Българска търговско промишлена палата съвместно с фирма “Перла 13” организират Презентация на Pearl Park Mall от 10.00ч. на ул. Искър 9, зала А.

От 11 ч. в зала „Мати”, НДК Асоциацията на преводачите свиква пресконференция по повод Международния ден на преводача.

Институт за управление на програми и проекти и Фондация за прозрачни регламенти организират кръгла маса на тема: "Кой създава и кого обслужват техническите задания при обявяването на поръчки съгласно ЗОП, НВМОП, ПМС 55?". Събитието ще започне в 13:00 ч. в зала "България" на Институт за управление на програми и проекти, гр. София, бул. "Ал. Дондуков" 11, ет. 2.

От 12.00ч. в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод на провеждането на 13-тия конгрес на Българската Асоциация по Радиология (БАР).

От 16.00 часа в централата на Градския съвет на БСП-София на ул. „Леге” 10 главният архитект на София арх. Петър Диков ще представи пред общинските съветници от групата на БСП в СОС измененията в градоустройствения план на столицата.

От 11.00ч. в София прес ще се състои пресконференция на тема: „Има ли успешни български компании в условията на криза? Как се запазват и развиват пазари за българското военно производство”.

Ученици от VІІІ до ХІ клас от три варненски училища ще се състезават първата градска надпревара “Клуб на знаещите – кога, къде и как да сигнализирам при екологичен проблрем”. Състезанието ще се проведе на от 17,30 ч в кафе-театъра на Фестивалния и конгресен център

Варненския окръжен съд ще гледа делото за убийство на 21-годишната студентка Радостина Евтимова от Икономическия университет.


В 18.00 ч. В зала “Васил Караиванов” на Община Карлово ще започне концерт на професионалния хор на слепите “Академик Петко Стайнов” с диригент Петър Матев.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4113 |28.09.2009 Предстоящо на 29 септември . 0| 3999 |27.09.2009 Предстоящо на 28 септември . 0| 4032 |24.09.2009 Предстоящо на 25 септември . 0| 3804 |23.09.2009 Предстоящо на 24 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads