Реклама / Ads
0| 3971 |30.08.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 31 август

.
Министър Божидар Димитров освещава новата българска православна църква „Свети Йоан Рилски” община Босилеград; заседава НИС на СДС; обявяват състезание за Гинес за най-голяма плескавица на Балканите.
 

В 10.00 часа министърът без портфейл Божидар Димитров ще присъства на освещаването на новата българска православна църква „Свети Йоан Рилски” в с. Паралово, община Босилеград, Сърбия. Божидар Димитров ще се срещне с кмета на Босилеград Владимир Захариев и с представители на българския Културно-информационен център.

В 10:15 часа председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще се срещне с извънредния и пълномощен посланик на Япония в България Цунехару Такеда. В 13 часа пък Цачева ще се срещне с извънредния и пълномощен посланик на Китай Джан Вансюе.

В 7.45 часа в МОМН ще бъде изтеглен вариантът за държавния зрелостен изпит по български език и литература.

Междуведомственият съвет за механизма за сътрудничество и контрол ще проведе заседание от 9 часа. Целта на работната среща е да се изготви план за действие и да се зададат конкретните срокове и отговорници по изпълнение на 21 препоръки на Европейската комисия. В Междуведомствения съвет участват представители на Министерството на правосъдието, МВР, Министерството на финансите, ДАНС, Висшия съдебен съвет и митниците.

От 10.30ч. ще се проведе редовно заседание на НИС на Съюза на демократичните сили. Пресконференцията ще бъде от 13.00ч. в централата на СДС на ул. „Г.С.Раковски” № 134.

Синдиката на българските железничари към КНСБ ще проведе среща с НКЖИ заради въвеждането на намалено работно време за служители в Държавното предприятие „Национална компания железопътна инфраструктура”.

Генералният директор на Българско национално радио Валерий Тодоров ще представи новата визия на радиото от 11 часа в сградата на БНР.

В 11 часа в БТА Българската асоциация на заложните къщи ще даде пресконференция заради Наредбата за дейността на заложните къщи.

В 12 часа Българската асоциация на професионалните готвачи, Туристическа организация "Лесковац" и майстор Миро организират пресконференция на тема "Скариада` 2009" - състезание за Гинес за най-голяма плескавица на Балканите /31 август - 6 септември, Лесковац, Сърбия/.

Община Пловдив и София мюзик ентерпрайсис организират във връзка с поредното музикално събитие, което ще открие тазгодишния Есенен салон на изкуствата, Пловдив 2009 – концертът на Джон Лорд съвместно с оркестъра на Оперно Филхармонично Дружество –Пловдив, в Античния театър. Пресконференцията ще се състои в Заседателната зала на Община Пловдив, в 13:30 ч.

Десетото юбилейно издание на Международен симпозиум за съвременно изкуство „Ломея”
ще се проведе от 31 август до 4 септември. Той се организира от Дирекцията на Природен парк „Русенски Лом”, с подкрепата на Клуб „Приятели на Народен парк „Русенски Лом”” и съдействието на Международно дружество „Елиас Канети”. От 11 ч в Природозащитния център в ДПП „Русенски Лом” – бул.”Скобелев” 7 ще бъде дадена пресконференция.

Народният представител от Коалиция за България за Благоевградски избирателен район Корнелия Нинова ще отвори приемна за гражданите на областта в сградата на Общинския съвет на БСП в Благоевград, ул. „Цар Иван Шишман” 2. Желаещите да се срещнат с нея могат да го направят от 10.00 до 12.00 часа.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3836 |27.08.2009 Предстоящо на 28 август . 0| 4216 |26.08.2009 Предстоящо на 27 август . 0| 4099 |25.08.2009 Предстоящо на 26 август . 0| 4084 |24.08.2009 Предстоящо на 25 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads