Реклама / Ads
0| 4104 |04.03.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 5 март

.
 

В 10.00 часа на бул. „Дондуков” президентът Георги Първанов ще приеме министъра на финансите Симеон Дянков.

В 9.00 часа ще започне редовно заседание на Народното събрание. В 11.00 часа ще започне парламентарният контрол.

От 9.00 часа в Централата на КТ „Подкрепа”, ръководството на синдиката, начело с президента д-р Константин Тренчев ще проведе среща с новоназначения посланик на САЩ в България Джеймс Уорлик.

В 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Валентин Димитров, обвинен в безстопанственост в качеството му на директор на „Топлофикация-София”.

от 9.30 часа в зала Пресцентър на МРРБ, министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и Н. Пр. Чънг Джонг Хван, министър на поземлените, транспортните и морските работи на Република Корея ще подпишат Меморандум за разбирателство.

От 10.00 часа, в х-л „Родина” ще започне Общото събрание на Съюзът за стопанска инициатива.

В 10.00 часа в зала „Пресцентър” на МРРБ, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Екатерина Захариева ще открие работна среща „Перспективи на масовото българско жилище”.

В 11.00 часа в Министерство на здравеопазването ще се проведе брифинг след подписване на Договор за сътрудничество в областта на здравеопазването между България и Франция.

В 11.00 часа, зала „Земя” в Агенцията по заетостта (бул. „Дондуков” 3) ще се проведе пресконференция по повод старта на проекта си „Устойчиво и интегрирано градско развитие” по Оперативна програма „Регионално развитие”.

В 11.00 часа в централата на КНСБ (пл. „Македония” 1), в залата на 11. ет. ще се проведе пресконференция за положението на жените работнички и служителки в условията на криза.

От 11.00 часа в централата на НДСВ ще се проведе пресконференция на тема „Защо бизнесът плаща сметките на правителството”.

В 12.30 часа в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура” на пл. „Македония” 3 ще бъдат отворени офертите на фирмите – участници в тръжната процедура за строителен надзор на ЛОТ 2 на АМ „Тракия”.

В 12.30 часа в резиденцията на френския посланик Етиен дьо Понсен ще се проведе работен обяд, на който ще присъства президентът на КТ „Подкрепа” д-р Константин Тренчев.

От 15.00 часа в Конферентната зала на Софийски градски съд на 2 ет. в Съдебната палата ще бъде подписано споразумение за сътрудничество между Американското посолство, представлявано от Джеймс Уорлик, американски посланик в България и Софийски градски съд, представляван от Председателя му – съдия Георги Колев.

В 19.30 часа в зала 1 на НДК ще започне 14-то издание на София Филм Фест с прожекция на най-новия филм на режисьора Светослав Овчаров „Зад кадър”.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе съвместна пресконференция на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за представяне на проект „Училище за свободното време”.

В 14.00 часа в пресклуба на БТА Инициативен комитет срещу обгазяването на Стара Загора ще даде пресконференция.

На писта „Стената” на Витоша започва първото издание на градското първенство за ученици по ски алпийски дисциплини и сноуборд за купа „Витоша”.

От 10.30 ч. в зала „Средец” на х-л „Шератон” председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще открие кръгла маса на тема: „Политика на кризата и криза на политиката”.

От 5 до 7 март 2010 г. в Бургас ще се проведе 20-то издание на Националния конкурс за изпълнение на българска професионална музика „Върбан Върбанов”.

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще посети засегнатите региони от обилните валежи в Елхово и Болярово. В 12.30 часа министъра ще се срещне с кмета на Елхово Петър Киров. В 13.30 часа Найденов ще се срещне със земеделски производители.

От 10.00 часа на площада пред Паметника на свободата в Русе започва кампанията „SOS – Спаси Образованието Сега”, организирана от младежите на ГЕРБ.

От 5 до 7 март ще се проведе конгрес на Българския фармацевтичен съюз.

От 16.30 часа в сградата на ОД МВР- Смолян ще се проведе пресконференция за отчет на дирекцията за 2009 г.

В 13.30 часа във виенската кафе-сладкарница „Фламинго” в Благоевград НДСВ организира среща-дискусия „Здравеопазването у нас – Параграф 22”.

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и министърът на минното дело и енергетиката на Република Сърбия Петар Шкундрич ще подпишат утре, 5 март 2010 г., в Брюксел съвместно заявление, с което стартира подготовката на проект за изграждане на интерконекторна газова връзка между двете държави, съобщиха от министерството.

В испанския град Кордоба министърът на външните работи Николай Младенов ще участва по покана на своя испански колега Мигел Моратинос в неформалната среща на министрите на външните работи на държавите-членки на ЕС - т.нар. Съвет „Гимних”.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4162 |03.03.2010 Предстоящо на 4 март . 0| 3996 |01.03.2010 Предстоящо на 2 март . 0| 4072 |28.02.2010 Предстоящо на 1 март . 0| 4111 |25.02.2010 Предстоящо на 26 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads