Реклама / Ads
0| 4020 |04.03.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 5 март

.
Заседава НС; председателят на Събранието на Република Македония Трайко Веляноски идва на официално посещение; ПП ГЕРБ и Коалиция от неправителствени организаци подписват меморандум за разбирателство; официалното откриват 13 Международен София Филм Фест.
 

 

Народното събрание започва своето редовно заседание в 9.00 ч.

Софийски градски съд ще гледа дело срещу бившия магистрат от Варна Ивайло Иванов от 9.30 часа.

Софийски градски съд ще гледа делото срещу Ли Джеси Куинто
от 10.30 часа.

Софийски градски съд ще гледа дело срещу бившия земеделски министър Васил Чичибаба
от 9.30 часа.

Председателят на Събранието на Република Македония Трайко Веляноски е на официално посещение
по покана на председателя на Народното събрание Георги Пирински. В 9.25 часа председателят на македонския парламент ще поднесе венец пред паметника на “Незнайния воин”.

ДКЕВР насрочва открити заседания за разглеждане на доклади от 10.00 ч в сградата на комисията.

От 10.00 часа в зала 1 на Софийския университет ще бъде дадена пресконференция във връзка с предстоящата кандидатстудентска кампания.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Италианският институт за външна търговия организират семинар по електротехника и електроника в хотел „Рила”, зала „Адакта” от 9.30 часа.

Министърът на правосъдието на Чешката република Иржи Поспишил е на официална визита у нас. В 10.00 ч. той ще се срещне със зам.-председателя на Народното събрание Камелия Касабова.

Политическа Партия ГЕРБ и Коалиция от неправителствени организаци ще подпишат меморандум за разбирателство и общи намерения в 10.00 часа в централата на партията.

Продължават контролираните взривове в техническия район на поделение 18 250 – Челопечене
от 12.00 до 16.00 часа.

От 10. 00 часа в БТА ще се проведе пресконференция във връзка с дните на отворени врати в Александровска болница за диагностициране и лечение на Минималната хепатална енцефалопатия.


От 11.00 ч. в централата на КНСБ ръководството на синдикат „Металици” към КНСБ ще съобщи намеренията на синдиката и колектива на „Кремиковци” относно предстоящите протестни действия.

От 11.30 часа в Голямата зала на хотел Metropolitan ще се състои пресконференция във връзка с конкурса за красота “Мис България” 2009.

Асен Ангелов и народният представител Румен Ангелов ще дадат съвместна пресконференция в 13.00 часа в БТА.

От 11.30 ч. в Bar&Dinner Cappuccino ще се отбележат 5 години модерна контрацепция в България.

Среща с представители на неправителствените организации “Прозрачност без граници” и “Гражданска коалиция за свободен и демократичен избор” с председателя на Комисията за борба с корупцията Бойко Великов и членове на комисията ще се състои в Народното събрание.

В галерия „Средец” на Министерството на културата ще бъде открита двойна съвместна изложба живопис на Боряна Стефанова и скулптура на Даниел Кънчев от 18.00 часа.

В зала 1 на НДК от 19.30 часа ще се състои официалното откриване на 13 Международен София Филм Фест.

Редовно заседание на Общинския съвет ще започне в 9.00 часа в електронна зала на общината.

Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще открие в 11.00 ч. ново отделение по образна диагностика в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” АД.

Кръглата маса на тема „Закрила на географските означения като обект на индустриална собственост на предприятията” организира Патентното ведомство на Република България във връзка с производството на розово масло.

Регионална среща - дискусия на тема „Християнската и мюсюлманската култура на Балканите” ще се състои от 10.00 ч. в зала „Форум” на хотел „Шумен”.

Министър-председателят Сергей Станишев ще разговаря с председателя на Европейската комисия Жозе Барозу в Брюксел.

Заместник-министър председателят и министър на външните работи Ивайло Калфин ще участва в срещата на министрите на външните работи на НАТО в Главната квартира на Алианса.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3862 |03.03.2009 Предстоящо на 4 март . 0| 4051 |26.02.2009 Предстоящо на 27 февруари . 0| 3969 |25.02.2009 Предстоящо на 26 февруари . 0| 3967 |24.02.2009 Предстоящо на 25 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads