Реклама / Ads
0| 3874 |05.07.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 6 юли

.
Б. Борисов посещава участък от разширението на метрото; провежда се Общо събрание на съдиите от СГС; НДСВ дава пресконференция; Лили Иванова получава почетно офицерско звание на медицинските служби към БА.
 

В 12.00 часа столичният кмет Бойко Борисов ще посети участък от разширението на метрото - от стадион „Васил Левски” до площад „Света Неделя”.

От 11.45 часа в зала 15 в Съдебната палата ще се проведе Общо събрание на съдиите от Софийски градски съд по повод встъпването в длъжност на новия председател Георги Колев.

От 9.00 до 13.00 ч. Делойт” организира семинар на тема „Влиянието на новите процедури, насочени срещу прането на пари и ролята на финансовите институции в борбата с прането на пари и финансирането на тероризма” в хотел „Хилтън”.

НДСВ ще даде пресконференция от 12.00 часа в централата на „Врабча” 23 за резултатите от изборите за народни представители. В брифинга ще участват лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски, председателят на Централния предизборен щаб Мария Дивизиева, заместник-председателите на партията, министри и зам.-министри и др.

От 13.00 часа в зала „Александър” на хотел „Радисън” ще се проведе Съвместната пресконференция на наблюдателите от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) и наблюдателите от ОССЕ.

Министърът на отбраната Николай Цонев ще връчи почетно офицерско звание на медицинските служби към Българската армия на примата на българската естрада Лили Иванова. На церемонията, която ще се състои в Министерството на отбраната в 13.00 часа, са поканени да присъстват началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов, началниците на щабовете по подготовката на видовете въоръжени сили - генерал-лейтенант Иван Добрев, генерал-майор Константин Попов и конраадмирал Пламен Манушев, началникът на Военномедицинска академия генерал-майор Стоян Тонев, както и представители на лекарите и медицинските сестри от ВМА-София.

Ще се проведе заседание на комисията, която продължава да разглежда документите подадени от НЛРС - СЛРБ за придобиване правото на управление на рибните ресурси. Комисията бе инициирана между министъра на земеделието и храните Валери Цветанов и председателя на Съюза на ловците и риболовците в България Христо Михайлов.

От 9.30 часа в зала 1 ще се проведе заседание на Пловдивски апелативен съд по жалба на подсъдимия Кръстю Порязов.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4013 |02.07.2009 Предстоящо на 3 юли . 0| 4114 |01.07.2009 Предстоящо на 2 юли . 0| 3887 |30.06.2009 Предстоящо на 1 юли . 0| 4022 |29.06.2009 Предстоящо на 30 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads