Реклама / Ads
0| 4189 |08.12.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 9 декември

.
Заседават НС; МС; правят конференция „Засилване на регионалното сътрудничество в Югоизточна Европа за изпълнение на Конвенцията на ООН срещу корупцията”.
 

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа започва редовното заседание на Министерски съвет.

В 9.30 часа резиденция Бояна ще се проведе конференция „Засилване на регионалното сътрудничество в Югоизточна Европа за изпълнение на Конвенцията на ООН срещу корупцията”, която е под патронажа на вътрешния министър Цветан Цветанов.

От 10.00 ч. в столичния хотел „Св. София“ (ул. „Пиротска“ №18) ще се проведе кръгла маса на тема: „Заедно за по-добра интеграция на имигрантите”.

В 10.00 часа в Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще се проведе работна среща на тема „Качествено изпълнение на обновителни проекти в многофамилни жилищни сгради с цел повишаване на енергийната им ефективност”.

В 11.00 часа кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и зам. кмета Албена Атанасова ще открият в район „Слатина” ул. „Роглец” 17 Комплекс за психично–здравни услуги в общността.

В 11.00 часа в Клуба на народния представител изложба в парламента председателят на Народното събрание ще открие изложба „Плевенски художници”, посветена на празника на Плевен - 10 декември.

В 11.00 часа в сградата на Съюза на българските журналисти ще бъде представена книгата на доц.Лиляна Андреева „Изгревът на светлив образ” – посветена на 50-годишнината на БНТ.

От 11.30 часа в столичното 22 училище „Г. С. Раковски” (бул. „Витоша” 134) ще бъде открита Словенската стена в рамките на Европейския проект Wall to Wall Poetry.

В 12.00 часа в ж.к. „Люлин” ще бъде открито първото футболно игрище изградено по проект за развитие на двигателната активност на децата чрез оптимизиране на условията за спорт.

От 13.00 часа в Националния исторически музей ще се проведе пресконференция, на която ще бъде даден старт на кампания, посветена на 750-годишнина от изписването на Боянската църква.

От 13.00 часа в зала 3 на НДК ще се проведе кръгла маса на тема: „Сътрудничество за опазване на горите в Натура 2000”. Участие ще вземе зам.-министърът на земеделието и храните доц. д-р Георги Костов.

В 14.00 часа в хотел „Хилтън” ще се проведе конференция „България преминава на нисковъглеродна икономика”. Участие ще вземат министрите на икономиката и на екологията - Трайчо Трайков и Нона Караджова.

В 14.00 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Красимир и Николай Маринови.

В 15.30 часа зам.-министърът на културата д-р Тодор Чобанов и Стефано Бенацо - посланик на Република Италия в България, ще посетят изложбата „Николай Дюлгеров. Множествената художествена идентичност” на „Летище София” - Терминал 2, салон „Заминаващи”.

В 12.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция по повод юбилеен концерт на акад. Стефан Димитров.

В 11.00 часа в пресклуб „Универсиада” ще бъде дадена пресконференция за предстоящо състезание „Купа България – национално състезание по салса”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще представят Резултати от изпълнението на проектa „Създаване на мрежа от информационни центрове за имигранти в България”.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА Асоциация на университетските болници ще даде пресконференция за Реформата в болничната помощ и Националният рамков договор.

В 16.30 часа в пресклуба на БТА Сдружение „Българска отбранителна индустрия” ще даде пресконференция.

От 18.00 ч. в сградата на ОКИ Столична библиотека - Social Jazz Club ще се проведе литературна гостоприемница с Надежда Захариева.

От 19.00 часа Анна Панайотова ще открие собствена Арт Галерия АНИМА на ул. „Любен Каравелов” 58.

Премиерът Бойко Борисов ще приеме от завода в Шванау в Германия машината, с която ще се прокопае тунела на софийското метрото през централната част на града.

В Бон ще се проведе конгрес на Европейската народна партия.

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще участва в среща на министрите от Г–22 в Париж, Франция.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4393 |07.12.2009 Предстоящо на 8 декември . 0| 3820 |06.12.2009 Предстоящо на 7 декември . 0| 3868 |03.12.2009 Предстоящо на 4 декември . 0| 4112 |02.12.2009 Предстоящо на 3 декември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads