Реклама / Ads
0| 3859 |08.01.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 9 януари

.
В НС съвместно заседават Енергийната комисия, на Комисията по външна политика и Комисията по европейските въпроси; провежда се пресконференция на посолството на Израел в България за кризата в Ивицата Газа; обясняват геоенергетиката в триъгълника Русия - Украйна - ЕС.
 

 

В 14.00 часа в Народното събрание ще се проведе съвместно заседание на Енергийната комисия, на Комисията по външна политика и Комисията по европейските въпроси.

От 11.30 часа в Сметната палата ще се проведе пресконференция за резултатите от проверката за достоверността на декларираните факти в декларациите, подадени през 2008 г. от лицата, заемащи висши държавни длъжности.

В административната сграда на ЧЕЗ Разпределение, на ул. „Цар Симеон” № 330 от 11 ч. ще бъде организирана пресконференция по повод предприетите от компанията действия в ситуацията на спрени доставки на природен газ.

В 11.00 часа в централното управление на НЗОК ще бъде представен отчет за работата на комисията, която разглежда искания на граждани за издаване на предварително разрешение за лечение в държавите от ЕС/ЕИП.

В 13.00 часа в Информационния център в ж.к. „Суха река", ул. „Константин Фотинов" №21, секретарят на ИБ на ВС на БСП и зам.-председател на групата на ПЕС в ЕП Кристиан Вигенин ще даде пресконференция

В 11.00 часа в София прес ще се проведе пресконференция на посолството на Израел в България за кризата в Ивицата Газа.

В 11.00 часа в зала „Александър” на хотел „Радисън”, СИБАНК ще представи резултатите от едногодишния период на интеграция към белгийската банково-застрахователна група КВС.

От 11.00ч. в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Геоенергетиката - коректив в триъгълника Русия - Украйна - Европейски съюз.” В пресконференцията участие ще вземат: проф. д-р Нина Дюлгерова - историк-международник от Варненски свободен университет, Пламен Димитров - Българско геополитическо дружество, Анатоли Стайков - водещ на "Светът днес" в телевизия ВВТ.

 

В 10.30 часа в двора на “Пътна полиция” при ОД МВР – Благоевград вътрешният министър Михаил Миков ще връчени първите 8 автомобили “Ситроен”, закупени със средства от ЕС за укрепване на външната граница на съюза. В 11 часа министър Миков ще направи първата копка на строежа на нов полицейски участък в квартал “Струмско”, а в 12 часа ще разгледа завода на фирмата “Струма текс”, която изработва полицейските униформи.

В 16.00 часа в зала “Сезони” на “Голямата къща” ще се състои кръгла маса на тема “Енергетика и енергийна ефективност – приоритети за устойчиво развитие”.

В 11.30 часа в клуба на ВМРО-Русе на ул. „Пиротска” 5 ще се проведе пресконференция на партията.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3971 |07.01.2009 Предстоящо на 8 януари . 0| 3948 |06.01.2009 Предстоящо на 7 януари . 0| 3849 |05.01.2009 Предстоящо на 6 януари . 0| 3888 |04.01.2009 Предстоящо на 5 януари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads