Реклама / Ads
4| 6700 |05.10.2016 НОВИНИ

Кутев: Предстои ни битка срещу машинациите и Цветанов

.
Антон Кутев
Сигурен съм, че не ни предстои битка срещу Цецка Цачева, а срещу Цветан Цветанов и неговата технология на избори. Кредитът на доверие към ГЕРБ е изчерпан. Аз съм сигурен, че ако я няма тази технология, те ще загубят изборите. Това заяви Антон Кутев от предизборния щаб на БСП.
 
Ние трябва да се преборим с корпоративния вот, машинациите и купените гласове. Тези избори трябва да бъдат избори на идеи и дебати. С израза за домакинята не съм визирал Цецка Цачева. БСП иска да води позитивна предизборна кампания. Аз я познавам отдавна. Убеден съм обаче, че срещу нашия кандидат ще се води черна компания, каза още той пред bTV.

Обединението в ляво ще се случи на втория тур. Няма как две леви кандидатури да стигнат до балотаж, но една ще има със сигурност и там вярвам, че ще се обединим. Все повече вярвам, че имаме реални шансове да спечелим изборите.

Не мисля, че Пламен Орешарски ще тегли гласове от нас. Той никога не е бил част от БСП. Ясно е, че той ще получи сериозна подкрепа от ДПС. Имам чувството, че неговата кандидатура е политическо инженерство. Той е спуснат, за да отнеме от негативизма, който трупат Бойко Борисов и ГЕРБ, каза още Кутев.

Нашите проучвания показаха, че хората не искат политик за президент, а честен човек, който да е един от тях. Генерал Румен Радев отговаря много точно на този профил. България е изправена пред сериозни проблеми. На нас ни трябва генерал за ръководител, а не домакиня. Тепърва предстои да се взимат изключително важни решения за сигурността на България. Аз не искам тези решения да бъдат взимани от Росен Плевнелиев. Сигурен съм, че ген. Радев ще вземе правилните решения. Той е доказал, че е натовски генерал. Не вярвам, че има сериозен човек, който ще се опита да атакува евроатлантическите ценности на ген. Радев, категоричен беше Кутев.

Ние трябва да се преборим с корпоративния вот, машинациите и купените гласове. Тези избори трябва да бъдат избори на идеи и дебати. С израза за домакинята не съм визирал Цецка Цачева. БСП иска да води позитивна предизборна кампания. Аз я познавам отдавна. Убеден съм обаче, че срещу нашия кандидат ще се води черна компания, каза още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4519 |30.09.2016 МВнР: Кр. Георгиева официално се включи в битката за ООН . 0| 6067 |14.09.2016 Елена Поптодорова: Предстои преформулиране на ЕС . 3| 3889 |13.09.2016 „Зелените“ и „Глас народен“ също влизат в битката за „Дондуков“ 2 . 1| 3939 |13.09.2016 Коста Рика се отказа от битката за генерален секретар на ООН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads