Реклама / Ads
0| 3616 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Румен Радев: Борисов е пример за задкулисните игри в държавата

.
„Видяхме как премиерът „демократично“ управлява страната ни и измества фокуса на изборите, понеже кампанията му не върви - от президентски мажоритарен вот към партийни сметки, към партийни избори със задкулисни игри. Ако той вижда провеждането на избори по този начин, ние със сигурност не ги виждаме така.“ Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев в препълнената Зала 1 на РДТ „Николай Хайтов“ в гр. Смолян.
 

„Ето в такава държава не искам да растат децата ни“, категорично заяви кандидатът за президент.

Ген. Радев каза също, че кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде зависим от партията, защото е партийна кандидатура. „Ще имаме ли най-накрая президент, който да се ръководи единствено от интереса на българския народ?“, попита и допълни, че именно той и Илияна Йотова са тази двойка, която ще работи за доброто на страната ни.

Кандидатът за президент, издигнат отициативен комитет и подкрепен от БСП, бе категоричен, че зад него стоят хиляди българи, които не искат този модел на управление да продължава, а искат промяна.

 

„Ген. Румен Радев през целия си живот е пазил суверенитета на страната ни, небето на България, спокойствието на българските семейства. От такъв президент имаме нужда.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред събралите се.

 

„Той е истински българин, родолюбец, който може да върне нашето самочувствие, гордостта ни като народ и заедно с Илияна Йотова да направят промяната, от която имаме толкова голяма нужда, за България, която обичаме“, подчерта председателят на БСП. Корнелия Нинова каза пред събралите се, че е водила разговор на четири очи с ген. Радев и му е отговорила, че очаква единствено да служи на България, когато генералът е попитал: „Какво очаквате от мен”. „През целия си живот съм правил само това и само това мога да правя“, казал също той по време на разговора.

 

В препълнената зала лидерът на БСП поиска подкрепа за ген. Румен Радев и Илияна Йотова. „Защото не искаме управляващите повече да унижават България. Те направиха това, когато смениха кандидатурата ни за ООН, когато подмениха националната ни идентичност, допускайки трайно заселване на бежанци. Не искаме повече да съсипват земеделието и икономиката ни, когато се съгласиха на санкциите срещу Русия и подписаха споразумението с Канада. Против сме съсипването на здравеопазването и образованието на децата ни“, каза още тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3520 |25.10.2016 Корнелия Нинова: Борисов е зависим човек и съди за другите по себе си . 0| 3467 |25.10.2016 Радев: Защо управляващите и Борисов не защитават интересите на страната ни и одобряват подписването на споразумението с Канада? . 1| 3412 |24.10.2016 Ген. Радев: Като президент ще се позовавам на научната експертиза за решенията, които взимам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads