Реклама / Ads
0| 3151 |02.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Петрич: Трябва да запазим доверието на европейските ни партньори, за да продължи развитието на България

.
Всеки от нас трябва да разбере, че е необходимо да бъдем единни и да запазим доверието, което нашите партньори имат към страната ни, за да продължи развитието на България. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на бизнеса, културните институции и учебните заведения в Петрич.
 

„Бъдете активни на тези избори и се опитайте да разясните важността им на колкото може повече хора“, призова той присъстващите.

Цветанов подчерта, че само когато държавната власт е силна местната власт може да работи в интерес на гражданите, може да кандидатства по проекти по европейски програми и да създава условия за по-добър живот на хората. „Днес в Община Петрич видяхме макет на бъдещия градски парк, който ще бъде изграден върху 55 декара, безвъзмездно дарени за ползване на Общината от Министерски съвет. Реализирането на такива проекти е възможно само тогава, когато институциите работят в синхрон. Затова ви призовавам на 6-ти ноември да изберете номер 17 в бюлетината“, каза Цветан Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията е издигнала най-подготвените и най-достойните хора, които ще спечелят президентската надпревара. „Кандидатът ни за президент Цецка Цачева е диалогична и консенсусна личност, която винаги успява да намери баланс в отношенията си с хората. Вицеадмирал Манушев като човек на честта и пагона, служил четиридесет години в Българската армия, ще бъде достойна част от силния екип в президентската институция“, заяви Цветан Цветанов.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ подчерта, че кандидатпрезидентската двойка на партията ще бъде коректив на другите институции, който ще следи за спазването и отстояването на интересите на всички български граждани.

На срещата в Петрич присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители Димитър Танев, Йордан Андонов, Красимир Велчев и кметът на oбщина Петрич Димитър Бръчков.

 

Преди събитието те се разходиха в центъра на Петрич и разговаряха с десетки жители на града.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3953 |02.11.2016 Милка Христова: Кметът на „Младост” трябва да има „желязо в гръбнака”. Ген. Стефанов го има. . 0| 3296 |02.11.2016 Цветанов в Сандански: От президентските избори зависи дали ще продължи развитието на държавата или ще влезем в политическа криза . 0| 3590 |01.11.2016 Цветан Цветанов в Белица: ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони, защото не противопоставяме хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads