Реклама / Ads

0| 2425 |03.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Горан Благоев: Бъдещите поколения трябва да бъдат възпитавани в религиозни ценности-милосърдие, добротворство и любов

.
Кандидатите на Национално обединение на десницата за президент и вицепрезидент Горан Благоев и Ивелина Георгиева днес преди обяд се срещнаха с жители на Плевен и Ловеч. И на двете места те продължиха своята мисия да призовават хората да се ваксинират. Отново констатираха, че немалка част от българите не приемат ваксините вследствие на слаба информираност.

В Ловеч те се срещнаха с много млади майки и разговаряха  за социалното положение на българското семейство и перспективата за отглеждане на българските деца.

 

Двамата приемат с разбиране и подкрепят тревогата на част от майките, че детските надбавки за отглеждане на деца след 2-годишна възраст са твърде ниски и предвид растящата инфлация е необходимо тяхното процентно актуализиране, както и че тези надбавки трябва да бъдат предвидени за всички български малчугани.

 

В дългосрочна перспектива те споделят позицията на другата част от майките, че е много по-правилно родителите да имат стабилна и доходоносна работа, а да не разчитат само на държавна подкрепа.

 

Двамата кандидати специално посетиха и новия катедрален храм на Ловешка епархия „Св. св. Кирил и Методи“. Като автор и водещ на предаването „Вяра и общество“ по БНТ Горан Благоев участва в популяризирането на кампанията за набиране на средства за изграждането на този храм.

 

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Национално обединение на десницата спонтанно разговаряха с учителка по вероучение към местното епархийско училище и споделиха, че този предмет трябва да влезе трайно и в българското училище, тъй като е изключително важно бъдещите поколения на България да бъдат възпитавани в религиозни ценности, които са свързани с милосърдие, добротворство и любов към ближния.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 2408 |02.11.2021 Горан Благоев: Искам да съм президент на благоденстващи българи, а не на работещи бедни . 0| 2581 |01.11.2021 Горан Благоев почете празника на Народните будители в Стара Загора . 0| 2412 |01.11.2021 Горан Благоев: Да бъдем българи, да пазим паметта на будителите . 0| 2608 |31.10.2021 Горан Благоев и Ивелина Георгиева: Трябва да възпитаваме и отглеждаме достойни българи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ