Реклама / Ads
0| 3462 |28.10.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Горан Благоев: ЕС е завладян от корпоративни интереси и либерални икономически лобита

.
Горан Благоев - в средата
Кандидатът за президент на Национално обединение на десницата Горан Благоев посочва като основна своя задача, като президент България да заеме достойна позиция в Европейския съюз и да отстоява собствените си национални интереси, което в момента не се случва. Европейският съюз е овладян от корпорациите и ляво-либерални идеи, които ако продължат ще доведат до разпада му, което ще е пагубно за България.
 

Като президент на България, аз ще се боря за спиране на тази вредна за всички европейски граждани левичарска тенденция и ще работя за правила, които да превърнат ЕС отново в съюз от достойни свободни нации. Това, което се случва последните години в ЕС ме изпълва с доста опасения. ЕС се опитва да диктува решения, които са срещу интереса на гражданите му и срещу националните интереси на отделните държави. Европа трябва да е общ дом на суверенни държави. България не трябва послушно и безропотно да се подчинява на диктата на Франция и на Германия. Ние сме в ЕС, за да отстояваме своите национални интереси, а не да служим на корпорации и немарксистки лобита.


Според Горан Благоев действащият президент Румен Радев трябва да излезе публично да подкрепи Полша и нейния народ, които в момента защитават правото си на собствено национално достойнство и право на независима политика.


Цветан Цветанов и Петър Москов, заедно с кандидат-президентската двойка на Национално обединение на десницата Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева се срещнаха със симпатизанти и граждани на Пазарджик и представиха листата на КОД и Републиканци за България, водена от Димитрина Кацарова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2725 |27.10.2021 Горан Благоев: Президентът е лидер на нацията, стига да може да надскочи дребните си амбиции . 0| 3090 |26.10.2021 Горан Благоев: Да се посветим на истината . 6| 3922 |25.10.2021 Горан Благоев: Концлагерите на комунизма трябва да се превърнат в места на общобългарско поклонение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads