Реклама / Ads
0| 4037 |19.04.2021 СВЯТ

Хари удължава престоя си във Великобритания след двучасов разговор с баща си и брат си

.
Принц Хари Източник: БГНЕС
Принц Хари удължава престоя си във Великобритания след двучасов разговор с баща си и брат си. Това е безспорно доказателство, че са успели да изгладят отношенията си.
 

Той се завърна във Великобритания за погребението на принц Филип тази събота, а кралското семейство се надява посещението му да помогне за затопляне на отношенията с роднините му след противоречивото интервю с Опра Уинфри.

 

Хари е закупил „отворен билет” за полета си обратно към Лос Анджелис и ще остане още няколко дни след погребението на принц Филип, съобщиха Daily Mail.

 

Решението му вероятно е взето след проведения 2-часов разговор с принц Уилям и принц Чарлз след погребалната служба в параклиса „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор. Според източници и тримата не прекрачват границата на добрия тон, а удълженият му престой във Великобритания е безспорно доказателство, че са успели да изгладят отношенията си.

 

Напомняме, че след погребението той бе забелязан да разменя няколко думи с брат си и съпругата му Кейт Мидълтън. По време на официалната част те не стояха един до друг, а бяха разделени от най-големия внук на принц Филип и кралица Елизабет Втора - принц Питър Филипс.

 

Останалите членове към кралското семейство обаче не са никак добронамерени - според източници принцеса Ан, принц Едуард и съпругата му Софи не му проговорили преди, по време на и след службата. Принц Андрю е единственият човек, който бил топъл и приветлив, което според мнозина не е никак случайно - скандалният му брак с бившата му съпруга Сара Фъргюсън също го превръща в „семеен аутсайдер”. 

 

Разбира се, има още една важна причина, която не бива да бъде забравяна - след 2 дни, на 21-ви април, кралица Елизабет Втора навършва 95 години. Това ще бъде най-самотният й рожден ден досега и вероятно не е изненада за никого, че за първи път от десетилетия тя няма да заснеме своя традиционен празничен портрет.

 

Официалният рожден ден на кралицата се чества с парад във втората събота на месец юни - по традиция от деветнадесети век официалният рожден ден на монарха се отбелязва през лятото заради по-благоприятните метеорологични условия.

 

Кралските братя вероятно ще се срещнат отново още на 1 юли тази година, когато се навършват 60 години от рождението на покойната им майка - принцеса Даяна. На този ден в двореца Кенсингтън ще бъде открит неин паметник.

 

„Още е много рано, но точно това е първата крачка, която принц Филип би искал те да направят един към друг”, споделят източници.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3445 |12.04.2021 Принц Хари се прибра без Меган за погребението на дядо си . 12| 5080 |08.03.2021 Съпругата на принц Хари: Мислих за самоубийство. В Бъкингам се тревожеха за цвета на бебето ми . 11| 3724 |04.03.2021 Германия удължава до 28 март някои ограничения срещу COVID-19 . 2| 4108 |06.02.2021 Гърция удължава вечерния час за три области

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads