Реклама / Ads
15| 15590 |19.04.2012 СВЯТ

Людмила Путина бременна?

.
Л. Путина със съпруга си
54-годишната Путина била на изследвания в реномираната университетска клиника "Людвиг Максимилиан" в Мюнхен, твърдяла близка съратничка и съгражданка на руския премиер и вече новоизбран президент.
 

Невероятната новина разпространи порталът FogNews на 16 април, като цитира радиостанция "Сребърен дъжд", пише 24 часа. В публикацията се твърдеше, че за бременността на жената на руския лидер е разказала в интервю за радиостанцията председателката на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко - близка съратничка и съгражданка на руския премиер и вече новоизбран президент.

По думите на Матвиенко 54-годишната Путина била на изследвания в реномираната университетска клиника "Людвиг Максимилиан" в Мюнхен. Там бил предписан курс по "улесняващи раждането процедури и с нея се провежда курс по оздравителна предродова профилактика".

FogNews се позовава допълнително на различни източници, включително на шефа на известна европейска АГ клиника професор Клаус Фрисе. Той уж помолил кореспондентите на сайта "да не се безпокоят за здравето на фрау Путин", защото тя била под денонощно наблюдение на специалисти.

Сайтът дори се позовава на прессекретаря на Путин Дмитрий Песков, който "отказа да коментира информацията за бременността". Твърди се още, че семейство Путини, което има две големи дъщери, е измислило и име на бъдещия си син - Спиридон, на дядото на премиера. Дъщерите Мария и Екатерина са кръстени на бабите.

Когато горещата новина бе подета от блоговете обаче, редакцията на уличената радиостанция изпрати гневно писмо на FogNews с искане въпросният материал да бъде свален: "Сребърен дъжд" никога не е разпространявала в своя ефир сведенията, на които вие се позовавате в посочената статия."

В писмото се настоява сайтът да излезе с опровержение, защото "в противен случай радиостанцията си запазва правото да се обърне към правоохранителните органи".

Отношенията между Владимир Путин и съпругата му са обект на много спекулации в руските медии. Появиха се слухове за връзка на премиера с гимнастичката Алина Кабаева и дори че тя тайно родила син от него. За Людмила Путина пък се заговори, че се оттеглила в манастир или че се лекува от тежко заболяване. За последните 4 г. те са се появили само веднъж заедно.

В немските медии няма и дума за бременна Путина. Има обаче един факт - една от дъщерите на руския лидер живее в Мюнхен. Може тя да е бременна. Животът на двете щерки - Маша и Катя, родени съответно през 1985 и 1986 г., е най-строго пазена държавна тайна в Русия. Противоречиви са сведенията дори коя от двете живее в Мюнхен със съпруга си. (24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 15687 |18.04.2012 Мексико в стрес – вулканът Попокатепетъл се събуди . 0| 5878 |17.04.2012 Джим Йон Ким оглави Световната банка . 12| 6958 |17.04.2012 Сблъсъци в Скопие след масовото убийство в петък 13 . 0| 5622 |17.04.2012 Пожар принуди “Еърбъс” да кацне аварийно в Лондон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads