Реклама / Ads
0| 4576 |01.11.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

3 съвета как да носите дамски боти на ток с ежедневния тоалет

.
Ако има обувки, с които трябва да дефинираме есента, то със сигурност ще са ботите. Те са онзи чифт, към който винаги посягаме, когато температурите започната да спадат, а законът на живакът повелява: колкото по-висок и дебел е токът, толкова по-добре. Дали ще са елегантни, бунтарски, рокерски, цветни или класически, обичаме ги във всичките им вариации, не само, защото са изключително комфортни, но и перфектно си партнират с всички дрехи от гардеробния ансамбъл.
 

Те са откровен реверанс на модата към студения сезон и с удоволствие ще ви придружат както из улиците на града, така и до високите етажи в корпорациите.Но как да съчетаете ботите на ток, за да изглеждате винаги актуално в ежедневието и на какъв модел да се спрете според нуждите ви за комфорт и стил, така че да крачите с увереност и самочувствие? Отговорите сме събрали в следващите редове.


Видове дамски боти според типа ток


Вероятно на всяка представителка на нежния пол й се случвало повече от веднъж да види чифт обувки и да ги пожелае веднага, на мига! Точно такова дежавю придружено със сетивен екстаз преживяхме и ние с уникалните модели боти на ток, които открихме ето тук - https://obuvki.bg/c/boti-na-tok, в чието разнообразие са налични най-актуалните модели за сезона със следните видове ток:


Дамски боти с дебел ток


Ботите с дебел ток са перфектни за натовареното ежедневие. Ако сте от дамите, които не обичат да правят компромис с комфорта, то това е перфектната опция за вас. Освен, че ще ви дарят с удобоство и стабилност докато стъпвате, с модел с дебел ток, ще изглеждате по-висока.


Дамски боти с тънък ток


Дамските боти с тънък ток са есенния вариант на класическите обувки на ток и са перфектните половинки на роклите и полите. Подходящи са както за ежедневни визии, така и за формални аутфити, излъчващи стил и изтънченост.


Дамски боти с котешко токче


Ако искате да добавите елегантно излъчване към ежеднавната си визия, без да се налага да правите компромис с комфорта, препоръваме моделите с котешко токче. Чудесно се съчетават с всичко, придавайки доза неподправен стил и шикозна елегантност.

В случай, че сте от дамите, които обичат премиум качеството, LIU JO например е чудесна опция, чиито предложения може да откриете тук - https://obuvki.bg/c/obuvki/marka:liu_jo, където със сигурност ще намерите перфектния за вас модел боти на ток.
3 идеи как да носите дамски боти на ток в ежедневието


Класика в деним
Класически черни боти на ток и дънки е вечната комбинация за ежедневни визии, с която няма как да сбъркате. Добавете бяла риза, класически плетен пуловер или палто, мини чантичка и крачете с увереност из града.


Бохемски емоции


Велурени боти на ток, пола с ресни, тишърт и сако – една бохемска комбинация, с която няма как да останете незабелязани в дните, когато слънчевите лъчи са щедри. Освен с поли, велурените боти си отиват и с рокли в есенни нюанси.


Да бъде цвят


Ако сте от дамите, които обичат да се открояват, заложете на боти на ток в искрящи цветове или животински принт. Съчетайте ги с кожен панталон и яке тип бомбър или поло и палто, добавете аксесоар за завършек и сияйте. На есента цветовете й отиват.
И тъй като законът на сезона повелява топлина и комфорт, то няма как да не споменем и най-добрите приятели на ботите – чорапите. Но, ако се чудите какъв модел да изберете и защо да носите оригинални чорапи? То съветът ни е винаги да залагате на качеството, защото стилът и отношението започва от малките неща.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5038 |10.08.2022 6 съвета как да поддържаме чист матрака у дома . 0| 4117 |10.08.2022 5 съвета за избор на хидравличен крик тип „крокодил” . 0| 5846 |23.02.2022 Какви дамски блузи ще бъдат модерни тази пролет? . 0| 5646 |23.11.2021 Дамски комплекти - облекло за официални събития или ежедневни разходки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads