Реклама / Ads
0| 3753 |24.06.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

8888 бг анализ: Холанд е в Ман Сити, как ще отговори Ливърпул

.
Ливърпул не успя да завърши перфектно изумителния си сезон. „Червените“ изиграха всички възможни мачове от кампанията, като спечелиха и двете национални купи. В крайна сметка обаче, титлата в Англия им се изплъзна в последния кръг.
 

Реал Мадрид пък им открадна Шампионската лига, въпреки коефициентите на 8888 бг, които показваха Ливърпул като твърд фаворит.

 

След мача в Париж, Юрген Клоп пророчески посъветва феновете да си запазят хотел за следващия финал на Шампионската лига в Истанбул. Германецът вярва в манталитета на своите момчетата, а те трябва да го зарадват с 11-то появяване на финал през 2022/23.

 

Надеждите обаче бяха попарени от Садио Мане. Сенегалецът е готов да си тръгне, а Байерн Мюнхен има сериозно намерение да го привлече.

 

Конкуренцията във Висшата лига също няма да намалее. Манчестър Сити вече направи два огромни трансфера – Ерлинг Холанд и Юлиан Алварес, като успя да задържи и най-големите си звезди. Пеп победи Ливърпул в 3 от последните 4 сезона, а Клоп ще трябва да навакса изоставането на трансферния пазар. Не е никак случайно, че 8888 bg дава ставка от едва 1.58 за нов шампионски триумф на „гражданите“.

 

Луис Диас бързо се превърна в любимец на феновете, а младият халф Фабио Карвальо ще се пристигне на „Анфийлд“ в началото на лятото. Но какво още може да купи Клоп?. Ето ги и фаворитите на 8888 България.

 

Джаред Боуен


В последния сезон на Висшата лига, само трима достигнаха до двойни числа в статистиките за голове и асистенции – Мо Салах (23 гола и 13 асистенции), Мейсън Маунт (11 и 10) и Джаред Боуен (12 и 10).

 

Халфът на Уест Хем получи и първата си повиквателна за националния тим на Англия.

 

Юрген Клоп също не пести похвалите си“ Той е невероятен“ – възкликна мениджърът през март, когато „чуковете“ победиха Ливърпул – „ Боуен може да се превърне в световна звезда. Ние го забелязахме още в Хъл, но никой не очакваше толкова голям скок в представянето му.“

 

Той покрива изискванията на Клоп за крило, а и преди и бил свързан с трансфер в клуба. Стилът му е много подобен на Салах и ако египтянинът не подпише нов договор, спокойно може да заложите в сайта на 8888, че Боуен ще облече фланелката на мърсисайдци.

 

Орелиен Чуамени


„Харесвам и двата тима“ – коментира Чуамени слуховете за трансфер в Ливърпул или Реал Мадрид. 22-годишния французин впечатлява с игрите си за Монако, към когото се присъедини през 2020-та от Бордо. Очакванията са той да потърси ново „гнездо“ в следващите месеци.

 

Вече е изиграл 8 мача за Франция, като се вписа перфектно в чудовищната халфова линия на „петлите“. Той се справя страхотно като дефанзивен халф, но перфектните му пасове го правят идеален номер 8, през когото да преминават повечето атаки.

 

4-рима футболисти направиха повече от 160 изчиствания в топ 5 първенствата на Европа през този сезон – Хосе Луис Паломино (179), Бремер (175), Милан Бадеж (172) и Чуамени (162). Той е и в топ три по спечелени единоборства и втори по отнети топки в противниковата третина.

 

Статистически, Чуамени предлага нещо много по-добро от Фабиньо, сегашната дефанзивна звезда на Клоп. 22-годишния халф има три пъти повече единоборства от Фаб на всеки игрови 90 минути, два пъти повече удари и два пъти повече докосвания в противниковото наказателно поле.

 

Дарвин Нунес


Ливърпул има успешна история с уругвайските нападатели, а спомените за Луис Суарес още топлят сърцата на феновете. Клоп обича да взима млади таланти и да помага за тяхното развитие. Точно такъв е и профила на Дарвин Нунес.

 

Само Килиан Мбапе (39 гола) е по-резултатен от Нунес(34), след играчите до 23-години в топ лигите на Европа. Две от попаденията му пък бяха точно срещу Ливърпул в четвъртфиналите на Шампионската лига. „Острието“ на Бенфика се разписа е в двата мача.

 

След като Мбапе преподписа с ПСЖ, Клоп ще трябва да търси друга трансферна бомба, която да разтърси Висшата лига. Единствено Нунес се вписва в това описание.

 

Антъни


Ако Клоп наистина иска да добави малко бразилска магия към нападателното си трио, Антъни може да бъде точната съставка. Осмиците свързват Антъни и с трансфер в Манчестър Юнайтед, където „кормилото“ бе поето от бившия му треньор Ерик тен Хаг. Философията на Ливърпул обаче се вписва далеч по-добре в качествата на бразилеца.

 

Клоп е и по-харизматичния треньор, чието име е достатъчно за да изкуши млад талант. Това се доказа още през 2016-та, когато един телефонен разговор на германеца спря преминаването на Садио Мане в Манчестър Юнайтед. Това може да се окаже поредния подобен случай.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4175 |30.09.2019 Холандският клон на ”Томас Кук” обяви фалит . 0| 4673 |20.01.2019 Холандия почете денят на лалето . 2| 5677 |03.11.2014 Като холандци сме. В цялата страна започва акция "Зима" . 6| 16870 |13.04.2011 Работа в Холандия – ако си „изключителен случай”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads