Реклама / Ads
0| 5201 |22.02.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации с неврохирурга проф. д-р Зафер Токташ на 4-ти март 2023г. в София

.
Проф. д-р Зафер Токташ
През март, с голямо удоволствие ще посрещнем отново, един от най-търсените от българските пациенти, турският неврохирург – проф. д-р Зафер Токташ.
 

Авторитетният неврохирург от турската болница „Мемориал Аташехир" ще проведе безплатни консултации на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 4-ти Март 2023г. в София. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните  и модерни технологии в медицината.

 

Проф. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

 

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от безплатна консултация със специалиста, могат да се обадят на телефони: 0879 977 402 или на: 0879 977 401 и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с проф. д-р Токташ са насочени към:

 

● пациенти с вече установени заболявания пациенти;

● нуждаещи се от второ мнение;

● пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция.

 

Кой е проф. д-р Токташ?

 

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия проф. д-р Зафер Оркун Токташ завършва медицинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в областта на гръбначно-мозъчните заболявания и е един от най-авторитетните специалисти в южната ни съседка за лечение на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е участвал в научно-изследователски дейности в Харвардския университет. Към момента, доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно се развива в областта на гръбначната хирургия.

 

В работата си, доц. д-р Токташ използва последните технологични възможности за лечение на:

 

● Лумбална дискова херния;

● Цервикална дискова херния;

● Тумори на гръбначния стълб;

● Тумори на гръбначния мозък;

● Сколиоза;

● Малформация на Киари други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

 

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с проф. д-р Зафер Токташ?

 

● Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно обяснение за;

● Специалистът може да Ви предложи различен план за лечение;

● Специалистът може да предложи лечение, когато за Вашето заболяване е констатирано, че няма такова;

● Специалистът ще Ви предложи информиран избор, относно Вашето заболяването;

● Специалистът ще Ви разясни възможните, рискове и ползи от лечението;

● Специалистът ще отговори на всичките въпроси , относно Вашето заболяване.

 

Работейки в „Мемориал Аташехир", проф. д-р Зафер Токташ разполага с необходимото високотехнологично оборудване за лечение на сколиоза. Освен това, проф. д-р Токташ развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура  в световен мащаб. Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Токташ на 4-ти март 2023г. в София, трябва да си запишат час предварително на телефони: 0879 977 402 или на: 0879 977 401 да заявят желания от тях час онлайн на сайта.

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4181 |15.02.2023 Безплатни консултации с турския медикален онколог проф. д-р Танер Коркмаз на 24-ти-25-ти февруари 2023г. в Бургас . 0| 3604 |14.02.2023 Специалист по бъбречни и чернодробни трансплантации - д-р Волкан Турунч, гостува на 25-ти Февруари 2023г. в София за безплатни консултации . 0| 6154 |15.02.2023 Права колонка и Точен резултат за днес – безплатни прогнози за мачове . 0| 5918 |05.02.2023 Кои са най-новите безплатни игри на Palms bet?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads