Реклама / Ads
0| 2942 |21.08.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации за всички пациенти с неврохирургични заболявания с проф. д-р Зафер Токташ в София. Вижте кога!

.
През Септември, с голямо удоволствие ще посрещнем отново, един от най-търсените от българските пациенти турски неврохирург – проф. д-р Зафер Токташ. Авторитетният неврохирург от турската болница „Мемориал “Аташехир ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 01-ви и 2-ри Септември 2023г. в София.

Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните  и модерни технологии в медицината.

Проф. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

 

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста, могат да се обадят на телефони 0879 977 402 или 0879 977 401  и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с проф. д-р Токташ са насочени към:

 

·         пациенти с вече установени заболявания пациенти,

·         нуждаещи се от второ мнение

·         пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

 

Кой е проф. д-р Токташ?

 

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия проф. д-р Зафер Оркун Токташ завършва медицинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в областта на гръбначно-мозъчните заболявания и е един от най-авторитетните специалисти в южната ни съседка за лечение на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е участвал в научно-изследователски дейности в Харвардския университет. Към момента, доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно се развива в областта на гръбначната хирургия.

В работата си, доц. д-р Токташ използва последните технологични възможности за лечение на:

 

Ø  Лумбална дискова херния

Ø  Цервикална дискова херния

Ø  Тумори на гръбначния стълб

Ø  Тумори на гръбначния мозък

Ø  Сколиоза

Ø  Малформация на Киари други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

 

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с проф. д-р Зафер Токташ?

 

·         Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно обяснение за Вашите здравословни проблеми

·         Специалистът може да Ви предложи различен план за лечение.

·         Специалистът може да предложи лечение, когато за Вашето заболяване е констатирано, че няма такова

·         Специалистът ще Ви предложи информиран избор, относно Вашето заболяването

·         Специалистът ще Ви разясни възможните, рискове и ползи от лечението

·         Специалистът ще отговори на всичките въпроси , относно Вашето заболяване.

 

Работейки в „Мемориал “Аташехир, проф. д-р Зафер Токташ разполага с необходимото високотехнологично оборудване за лечение на сколиоза. Освен това, проф. д-р Токташ развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура  в световен мащаб. Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Токташ на 01-ви и 2-ри Септември 2023г в София, трябва да си запишат час предварително на: телефони: 0879 977 402 или 0879 977 401 да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3069 |16.08.2023 За всички пациенти с гастроинтестинални тумори, наднормено тегло и диабет Тип 2 - безплатна консултация в София със специалиста проф. д-р Азиз Сюмер на 26-ти Август 2023г. . 1| 3331 |10.08.2023 Безплатни консултации за всички пациенти с ортопедични заболявания с проф. д-р Сами Сьокюджю на 18-ти август 2023 г. в София . 0| 3561 |09.08.2023 Безплатни консултации с д-р Бирсен Юрдаер и д-р Сибел Йоздемир - водещите специалисти гостуват на 19.08.2023 г. в София . 3| 41980 |07.08.2023 НАП с важно съобщение за осигуряването на всички българи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads