Реклама / Ads
0| 5194 |01.05.2007 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Близо 30 хил. румънци прекараха почивните дни в България

.
Българите пък окопираха хотелите във вътрешността на страната - в Банско, Велико Търново, Хисаря, Копривщица и други.
 
Към 30 хил. румънци прекараха почивните дни на българското крайбрежие за четиридневна миниваканция. Днес те отново поеха към дома. Отбелязван като "празник на трудещите се" при комунистическия режим, 1 май започна да се възприема след 1990 г. от румънците като начало на летния сезон, което не е непременно вярно за хотелите, много от които отварят врати в началото на юни. Румънските летовници са привлечени към българските плажове главно от съотношението цени-качество и по-специално услугата с всички включени разходи, което още липсва на тяхното крайбрежие.

Българите пък окопираха хотелите във вътрешността на страната в Банско, Велико Търново, Хисаря, Копривщица и други. Много от хотелите се бяха погрижили да им осигурят пакетни цени за две или три нощувки като втях се включваше и празнична вечеря или обяд както и закуски. В южните ни курорти като Сандански и Мелник в събота и неделя имаше и доста гърци, които през уикендите си правят едно или двудневни разходки до България хем да релаксират, хем и на пазар.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5326 |14.05.2007 Американски издания рекламират България като евтина дестинация . 0| 5737 |16.05.2007 Анелия Крушкова, председател на ДАТ: Всяка нестабилност в България отблъсква туристите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads