Реклама / Ads
0| 6165 |24.11.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

ДДС калкулатор слага край на тежките изчисления

.
Данък добавена стойност е един от най-популярните и често приложимите в икономиката и търговията данъци.
 

ДДС е един от най-популярните и често приложимите в икономиката и търговията данъци. Въпреки че той се понася от крайния потребител – при закупуване на почти 90% от стоките на пазара – задължението за неговото изчисление, респективно плащане към националния бюджет е на търговеца. Не е необходимо да сте факири в сферата на финансите, математиката и икономиката, за да изчислите ДДС на определена стока, на оборота за целия месец и т.н. Въпреки това, трябва да признаем, че тези сметки често са повече от досадни, изискващи значително оперативно време, а понякога и криещи подводни камъни, които могат да нанесат известни проблеми в дейността ни при неволна грешка.

 

ДДС Калкулатор – удобното приложение за чисти сметки


Запознайте се с ДДС Калкулатор (VAT-Calculator на английски език)! Това е новото любимо приложение на всички търговци, счетоводители, икономисти и потребители, които искат да са в час с плащаните и дължимите от тях данъци. Забравете за трудните сметки, губенето на време в изчисления, хвърлените на вятъра нерви, когато търсеният краен резултат не излиза! С това приложение вече бързо и лесно можете да получите ДДС за всяка стока, както и да прецените каква да е крайната сума за продажба с начисления косвен данък. Спестява ви не само време, но и усилия, което в забързаното ежедневие на всеки собственик на малък или среден бизнес е безценен бонус.

 

Как работи приложението ДДС Калкулатор?


ДДС Калкулатор е стандартно мобилно приложение съвместимо с двете най-широко разпространени операционни системи за телефони и таблети – iOS и Android. Можете да го свалите безплатно или да закупите премиум версията, която пристига с редица екстри като премахване на всички безполезни реклами, функция за лесно добавяне и персонализиране на отделните ДДС ставки, скоростна смяна на държавата, за която се прави изчислението, разширена история за всички сметки за определен период от време и много други. Без значение дали ще изберете безплатната или платена версия, ДДС Калкулатор приложението ви позволява за нула време да получите наготово:

 

·        Ставката на ДДС;

·        Цената без ДДС;

·        Цената с включено ДДС;

·        Премахване на ДДС от нетната цена (за възстановяване);

·        Добавяне на ДДС към брутната цена, за да получите крайната сума за плащане след извършване на всички финансови транзакции за услуги и стоки;

·        ДДС ставки за определени стоки в 150+ държави от цял свят.

 

Улеснете живота си и направете ежедневните счетоводни изчисления по-прости от всякога. Изберете надеждното приложение ДДС калкулатор и водете точни сметки по всяко време и при всяка нужда. Вече хиляди потребители тестваха апликацията и споделиха своите положителни отзиви за нея. Станете един от доволните клиенти на приложението и забравете за проблемите при грешни сметки, досадните изчисления и ежедневната загуба на време с математически задачи и трудни формули!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8884 |17.11.2022 ЕК си написа домашното - слага таван на цените на газа след 24 ноември? . 1| 3917 |15.11.2022 Българските земеделци отново ще бъдат финансирани заради войната в Украйна . 0| 3713 |07.06.2022 Световната банка предупреди за опасност от стагфлация, войната в Украйна спъва глобалния растеж . 0| 3972 |28.03.2022 3 дни преди крайния срок: Само 45 от 127 партии са подали в Сметната палата отчетите си
Реклама / Ads