Реклама / Ads
0| 18051 |03.08.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Хотел „Балканско Бижу” и нарасналото търсене на ризорт хотелите

.
Представете си перфектната почивка в планинанта – прекрасна природа, чист въздух, тишина, спокойствие, като единствените звуци, които могат да се чуят са от песните на птиците... Когато търсим подобни места често смятаме, че за да ги получим, това трябва да бъде за сметка на удобствата, които предлагат големите хотели – басейни, СПА, фитнес... , и обикновено се насочваме към малки къщи за гости, с ограничени удобства. Е, това вече съвсем не е така.
 
Все повече луксозни хотели се разполагат извън населените места, далеч от шума и тълпите на курортите. Целта е да осигурят не само уют и спокойствие, но  и лукс на своите гости.

Типичен пример в това отношение е „Балканско Бижу”, луксозен 4-звезден апарт-комплекс, разположен в Разложката котловина. Само но 11 мин. от Банско и на 6 мин. от Разлог, заобиколен от трите най-красиви планини в България – Пирин, Рила и Родопите, комплексът граничи с голф игрището на Пирин Голф Клуб.



Интересен е слоганът на хотела -  home away from home, дом далеч от дома. И това съвсем не е случайно, защото в него се предлагат не просто стандартните хотелски стаи, а студия и апартаменти, специално оборудвани с всичко необходимо, за комфортен престой, по време на който да се чувствате  като у дома си, но същевременно да можете да се докоснете до  едно истинско усещане за планина.  

Тук няма как да скучаете. На рецепция ще ви предложат много и разнообразни начини за релакс и забавления.  В самия хотел има  вътрешен и външен басейн, СПА, фитнес, ресторант, външна и вътрешна детска площадка, игрална зала,  библиотека с безплатин книги, видеотека с над 2000 филма ... Извън хотела също има много и разнообразни възможности за приятно прекарване на времето, като се започне от пешеходни и колездачни турове, конна езда, каране на АТВ и се стигне до рафтинг и риболов.



На минути път от хотела са Банско и Ралгог със своите многобройни възможности за посещения на културни прояви като джаз и оперен фестивали, музеи и галерии, Баня и Добринще с минералните си извори, Белица с парка за танцуващи мечки. На час път са Мелник, Рупите и Роженски манастир, Рилския Манастир  и архитектурно- историческия резерват Ковачевица.

Най-големите предимства на  хотел „Балканско Бижу”  са високото качество на обслужване на гостите и отличното съотношение качество-цена. Това показва анализ на два от най-популярните сайтове за оценка на хотелите - booking.com   и  tripadviser.com.     

Без значение дали търсите активна почивка и приключения или отдих и семейна ваканция, хотел Балканско Бижу е вашият отличен избор!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6229 |20.07.2016 Р. Драганов за Фрог: Турция губи 15 млн. туристи, има затворени хотели . 22| 6217 |22.06.2016 КЗК: Горивата в София са по-скъпи заради голямото търсене . 6| 6146 |24.02.2016 Хотелиери и ресторантьори към Борисов: Спрете обществените поръчки на Зелените!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads