Реклама / Ads
0| 4562 |13.11.2018 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Хотел ”Панорама” в Пампорово ви очаква с уют и усмивка

.
Хотел Панорама в Пампорово
Какво по-хубаво от почивка сред оазис на чиста и дива природа. Хотел ”Панорама” в Пампорово е комфортен и уютен. Намира се в курортния комплекс, сред вечнозелени гори.
 

Хотел "Панорама"  разполага със собствен открит паркинг и зелен вътрешен двор. Ресторантът е за 120  души, а в него се предлага изключително богато меню от кулинарни изкушения. Освен национални и европейски ястия, местни гозби има и диетично меню, както и богат избор на вина и напитки, които ще задоволят всеки вкус. Разговаряхме с г-н Радослав Георгиев, собственик на уютния хотел. Той сподели с нас с какво ще изкушават гостите си за предстоящите празници.

 

От есента на 2017 г., когато започнахте да управлявате хотела, амбицията Ви е да възвърнат старата му слава на уютен семеен хотел. Концепцията на хотела се концентрира върху добрата храна, уютните стаи и доброто обслужване. С какво ще изненадате гостите си за предстоящите празници – 8-ми декември, Коледа, Нова година?

 

Подготвили сме една хубава новогодишна програма, а за студентите ще има DJ, ако останат в хотела. За Коледа ще има традиционна коледна вечeря. Обръщаме внимание на гозбите, стараем се много в това. За един хотел, особено зимен една чистота и топлина и хубава храна са абсолютно достатъчни, гарнирани с усмивка, разбира се.

 

Г-н Георгиев от сайта за резервации се вижда, че сте подготвили сте специални отстъпки за 8-ми декември. Кажете какви са предложенията към студентите, които те не бива да изпускат?

 

Имаме отстъпки за всички ранни записвания. Специално за студентите хотелът предлага пакет за 8-ми декември с включена празнична вечеря и DJ, а за ранни записвания до 15.11.2018 получавате 5% отстъпка + 5% допълнителна отстъпка за групи над 15 човека.

 

На разположение на гостите на хотела са напълно оборудваният СПА център,  разполагащ с джакузи, две финландски и една инфраред сауна, парна баня, солариум, център за красота и масаж, фитнес. Какво най-много харесват посетителите Ви?

 

Различни са предпочитанията. Студентите най-много се възползват от сауната. Семейните ни посетители харесват много масажите, релакс зоната. СПА центърът като цяло е много предпочитано място, особено вечер след ски.

 

Кога очаквате снега?

 

Божа работа, казват, че още в четвъртък, очакваме го с нетърпение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4824 |23.10.2018 ХИТЪТ “8-ми Декември - Фестивалът Пампорово” е ТУК за втора поредна година! . 0| 3990 |10.09.2018 Пампорово прие 4 кръг от Ендуро шампионата . 0| 4758 |04.08.2018 Като хотелиер държавата губи по 22 млн. лв. на година . 1| 4757 |27.06.2018 Спортен център на хотел Пелерик отвори врати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads