Реклама / Ads
0| 6685 |26.08.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Какво иска косата на зрялата жена?

.
Прическата е най-видимото средство за демонстриране и подчертаване на индивидуалността и идентичността на всеки човек. Жената е красива във всяка възраст, но докато в младостта това е било по презумпция, в по-зрялата възраст процедурата по разкрасяване и стилизация ѝ коства много повече усилия и средства. И в по-крехка възраст дамите не се замисляме толкова, на по-късен етап дамите определено са по-претенциозни към продуктите, които влизат в пряк контакт с кожата и косата им, а също и с уредите, помагащи да изглеждат прекрасни.
 

Прецизирайте избора на средства 

 

С напредването на възрастта кожата става все по-чувствителна, а косата - все по-капризна. Подходът към средствата за красота се променя - той се нуждае от много повече информация кой продукт как влияе, до каква степен помага или вреди. В зрялата възраст боядисването на косата е нещо нормално, ала когато се извършва редовно, ден след ден химическите съставки в боите карат косъма да изтънява, правят го крехък и чуплив. И късата, и дългата коса могат да бъдат стилизирани по много различни начини. Десетки са комбинациите - между определен цвят и множеството стилизации: къдрене, изправяне, навиване, връзване на опашка, сплитане или вдигане на кок. 


.

Здравето на косата я прави подходяща за всяка прическа 

 

Жената в зряла възраст вече мисли не толкова за иновативността и ексцентричността на прическата си, а за това до каква степен даден продукт ще повлияе на здравето и качеството на скъпоценната ѝ коса. Затова не е чудно, че дамите са прецизни и внимателни в избора на безопасни и максимално щадящи помощници за грижа и оформяне. Тънката безжизнена коса е кошмар не само за нейния притежател, но и за фризьора. Открийте уреда, с който бързо и лесно ще стилизирате косата си по разумен и щадящ начин: https://makeup.bg/categorys/197799/


.

 

Скрийте белите коси с нюанси от светлата гама

 

Побеляването на косата е често срещан проблем голяма част от дамите над 50 години. Ако и вие сте в този възрастов диапазон, вариант е да боядисате косата с няколко тона по-светъл цвят от вашия или да я изрусите. Един или два по-светли тона ще създадат приятен акцент в прическата. 

 

Промяната на дължината с нови щрихи и подстригване, ще допринесе за промяна в общото настроение, а комбинацията с подходящ интересен цвят или раздвижена форма, ще допринесе да имате винаги перфектна визия и самочувствие. 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5372 |24.08.2021 Бозуков: Ще поискам да бъде отпуснато зърно от държавния резерв в помощ на животновъдите . 7| 5206 |10.08.2021 АИКБ искат оставки в цялата енергетика „заради некомпетентно управление“ . 0| 4613 |09.08.2021 Туристическо обединение иска оставката на Кацаров заради забраната за пътуване до съседни държави . 16| 5244 |02.06.2021 САЩ към България: Спрете схемата ”паспорти за пари”, ако искате да пътувате безвизово зад Океана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads