Реклама / Ads
0| 8799 |21.10.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Lenovo откри първия си екслузивен представителен магазин в София

.
Световният производител на компютри Lenovo откри първия си ексклузивен представителен магазин в София – Lenovo Exclusive Store.
 
Магазинът се намира на ул.” Раковски” 117 в столицата и предлага всички видове продукти с марката Lenovo – преносими и настолни компютри, работни станции тип „All in one”, аксесоари и т.н.

Lenovo Exclusive Store е съвместен проект на Lenovo и българската компания Ай Би Ес България.Той е един от най-големите подобни обекти на Lenovo в Югоизточна Европа. В него на площ от над 100 кв. м. потребителите могат да видят отблизо и да тестват всички продукти на компанията. Всеки месец в Lenovo Exclusive Store ще се предлагат различни промоционални оферти на най-добрата цена без аналог в България за съответния продукт.

 

„Това е поредна стъпка от разширяване на присъствието на Lenovo в България. Феновете на марката и тези, които тепърва ще я откриват, вече могат да разгледат и изпробват на едно място всичко, което тя предлага, да направят своя избор в приятна и модерна обстановка.”, каза Иван Бозев, генерален мениджър на Lenovo за Югоизточна Европа.

 

 

В Lenovo Exclusive Store всеки студент, ученик или преподавател, както корпоративните клиенти на Lenovo и членовете на Lenovo Exclusive Club, ползват специални условия и допълнителни отстъпки. Всички налични продукти и актуални промоции са достъпни и на www.lenovoonline.bg – електронния еквивалент на Lenovo Exclusive Store.

 

През изминалата седмица Lenovo се изкачи на второ място на световния РС пазар с дял от 13,7%. Това е най-високата позиция, постигана от компанията на глобалния пазар на персонални компютри. С оглед на конкурентната среда в момента, Lenovo дава сериозна заявка да се превърне и в безусловния лидер на пазара в световен мащаб.

 

За Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания за персонални технологии, която оперира в повече от 160 страни и е оценена на 21 милиарда щатски долара. Посветен на създаването на изключителни персонални компютри и мобилни устройства, бизнес моделът на Lenovo е изграден върху иновативни продукти, ефективна дистрибуторска мрежа и силно стратегическо изпълнение. Създадена при придобиването на IBM Personal Computing Division от Lenovo Group, компанията разработва, произвежда и продава надеждни, висококачествени, сигурни и лесни за употреба технологични продукти и услуги. Продуктовата линия на Lenovo включва легендарните компютри с марката Think и Idea, както и сървъри, работни станции, таблети и смартфони. Lenovo е сред 500-те най-големи компании в класацията на сп.Fortune. Компанията има центрове за изследване в Ямато, Япония; Пекин, Шанхай и Шенжен в Китай; както и в Ралей, Северна Каролина, САЩ. Повече информация ще намерите на www.lenovo.com.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7137 |15.09.2011 Виинпром „Пещера” откри сезона на гроздобера . 7| 5439 |14.05.2011 Ал. Цветков: Утре откриваме "Люлин" . 7| 5264 |06.04.2011 П. Димитров: Първият реактор на „Белене” е предплатен . 0| 8332 |31.03.2011 Първият печеливш от интернет играта на Технополис и Хонда е изтеглен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads