Реклама / Ads
0| 5268 |24.12.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Кои марки бебешки колички са най-предпочитани

.
Ако в момента сте в процес на търсене на най-подходящата количка за вашето неродено бебе или просто се нуждаете от нова, изборът може да ви се стори труден особено ако досега не сте имали опит в това. Ако се чудите кои са най-популярните марки бебешки продукти, можете да прочетете предложенията от екипа на Рая Тойс.
 

Бебешки колички

Cybex


Когато говорим за наистина красиви, удобни, стабилни и издръжливи бебешки колички, не може да не споменем Cybex. Немският производител е предвидил всяко едно важно условие, за да бъдат разходките истинско удоволствие и за двете страни. Стабилна алуминиева конструкция, която е лека, сменяеми кошове при комбинираните модели, големи и практични сенници, приятни и меки материи. С малки или големи колела, благодарение на отличното окачване, управлението ще бъде стабилно, а возенето - удобно. Сред другите предимства са лесно сгъване, телескопична дръжка според вашата височина и голям кош, който ще побере багажа ви надеждно. Имате избор от впечатляващи цветове и дизайнерски колекции, с които ще съберете всички погледи. Марката предлага различни комбинации в зависимост от вашите нужди и предпочитания - варианти 2 в 1, 3 в 1, 4 в 1, модели за близнаци и летни колички. Стил и качество в едно. 


Hauck


Бебешките колички Hauck са надежден избор с издръжлива конструкция във варианти 2 в 1, 3 в 1, колички за близнаци и летни колички. Сгъването им е лесно и бързо, а управлението леко и стабилно. Удобството за детето е гарантирано от широкото и комфортно пространство на кошовете. Гумите могат да са големи или малки, предните имат възможност да се въртят на 360 градуса, както и да се застопоряват. Всичко това спомага за едно стабилно и комфортно возене и лесно маневриране по неравни участъци. Допълнителен плюс на моделите е и големият багажник, който ще е от голяма полза при пазаруване. Дизайнът е стилен и изчистен.

 

Kikka Boo 


Марката предлага всякакви видове бебешки колички – комбинирани или такива, които се състоят от само една универсална част. Ако сте се насочили към модел, който не е 2 в 1 или 3 в 1, трябва да изберете подходящ кош, който отговаря на нуждите на растящото бебе. Столчето за кола обаче трябва да си осигурите отделно. Други характеристики, на които трябва да обърнете внимание, са: 

 

Рамката – на повечето модели тя е алуминиева и максимално олекотена, сгъва се лесно с минимални усилия;


Цветовете – те са разнообразни и много приятни. Може да избирате между черно, сиво, синьо, розово, бежово и др. Подходящи за момичета и момчета;


Комбинирани модели 2 в 1 и 3 в 1 – различните видове включват лежащ и седящ кош, подходящи за бебе и по-голямо дете, а в комплектите 3 в 1 има и столче за кола;


Повечето модели са с изключително добри амортисьори, което ги прави много удобни дори когато се преминава през дупки и други неравности.


Chicco


Марката е гаранция за високо качество, както и безопасност и комфорт. По-високият ценови клас се дължи на стандартите и позициите им на пазара. Конструкцията на количките Chicco е здрава и максимално олекотена, като някои от моделите са с пневматичните crossover колела, които разрешават проблемите с друсането, когато се преминават неравности. Има универсални и комбинирани предложения. Моделите за близнаци също са доста разнообразни, което ги прави още по-популярни. 

 

Lorelli


Тези бебешки и детски колички са в най-бюджетния ценови клас. Същевременно са безопасни, качествени и с уникална визия. Комбинираните модели са по-предпочитани. Триколките са сред най-продаваните варианти, защото са много маневрени и устойчиви. Трансформиращите се кошове са широки и удобни, което е голям плюс. Комбинираните бебешки колички също са в много варианти, като с тях не се налага да купувате отделно лежащ кош и столче за кола, защото ще ги намерите в комплекта. Марката предлага към повечето си продукти и чанта, дъждобран, комарник, като така ви излиза по-евтино, защото няма да ги купувате отделно.

 

Moni


Стабилни, удобни, с големи гуми, изключително маневрени. Какво повече ви трябва, за да бъде идеално приключението навън по време на разходките с вашето бебе? Бебешките колички на този бранд ще задоволят всяко ваше желание и са напълно достъпни като цена. Имат алуминиева рама, подвижен сенник, удобно матраче за новороденото и комфортна седалка за по-голямо дете. Подходящи са за деца до 3 годишна възраст.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4684 |02.06.2021 Нови марки и множество премиери на TRUCK EXPO 2021 в Пловдив . 0| 4912 |28.09.2019 „АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2019“ - нови марки, революционни технологии и куп приятни изненади . 2| 6051 |29.11.2017 Fibank отново е сред най-силните марки в България . 0| 5257 |19.07.2016 ЕК наложи глоба от 2,93 млрд. евро на пет марки камиони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads