Реклама / Ads
0| 5499 |26.12.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Топ спортове, на които да залагате в Betano България

.
Новото попълнение при онлайн букмейкърите в България, се нарича Betano. Това е гръцка компания, която се стреми да превземе българския пазар и да привлече играчи към себе си. Хазартният оператор предоставя атрактивни възможности за спортни залози, които включват високи коефициенти за повечето събития, горещи функции за потребителите и не на последно място изгодни оферти. Кои са топ спортовете в сайта на Бетано, може да прочетете по-долу.
 

Футболни залози от Betano
 

С оглед на най-популярните Бетано спортни залози, стигаме до футбола, който има предимство пред останалите дисциплини. В уебсайта на оператора присъстват множество първенства и турнири от Европа и други точки на света, а това със сигурност е добре дошло за феновете. На разположение на всеки играч са голям брой пазари, които включват краен победител, хендикап, голова разлика, точен резултат и още други. И, ако искате да откриете добри ставки за шампионатите в Англия, Испания, Италия, Франция или Германия, то тук ще ги получите накуп.

 

Не на последно място, трябва да споменем и за възможността да залагате на живо, а също и да гледате пряко излъчване на футболните дербита. Това са все страхотни предложения и няма как да не ги отразим в тази статия, защото знаем, че се интересуват тях и желаете да ги проучите.

 

Залози на Баскетбол
 

Баскетболът също е част от спортното портфолио на Betano. На играта е обърнато специално внимание и играчите имат достъп до залагания на NBA, Евро Лига, ФИБА Купа Европа и прочие турнири. В баскетболната секция са поставени известните първенства от Европа и останалия свят и няма да останете разочаровани. Тук също има цял куп маркети, с чиято помощ коефициентите набъбват, както и шансовете ви и да извлечете максимума от играта, стига да имате поне малко късмет.

 

Тенис залагания в Бетано
 

На тениса също е отделено подобаващо място. Няма как да е друго, защото букмейкърът иска да привлече привържениците на този спорт и да има даде многобройни опции за залог и прилични ставки. Ако кликнете на „Тенис“ от възможните варианти за спортни залагания, то тогава ще видите, че са прибавен всички популярни турнири, като в това число влизат Големият шлем, Чалънджър, ITF, WTA и прочие. По-големите събития пък могат да се наблюдават в реално време. В този ред на мисли, не можахме да не посочим тениса, сред топ спортовете в Бетано.

 

Електронни спортове
 

Подобаващо място получават и електронните спортове в онлайн платформата. Налице са всички известни състезания по компютърните игри Counter Strike, League of Legends, DOTA2, FIFA или StarCraft. И, ако харесвате eSports дисциплините, то със сигурност си заслужава да хвърлите един поглед на тези предложения, тъй като те могат да ви се сторят особено привлекателни.

 

В обобщение
 

С това не се изчерпа класацията за ТОП спортове, на които може да се залага в Betano. Не е тайна, че спортният раздел е много подробен и съдържа още редица дисциплини, каквито са голф, снукър, дартс, Формула 1, бадминтон, бейзбол и прочие. Тук обаче посочихме основните състезания будещи интерес у играчите. А сега се разделяме и ви пожелаваме здраве и късмет.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3769 |16.06.2021 Петър Витанов: Европейските и българските граждани ще знаят къде отиват парите от пътни такси, които плащат . 4| 6345 |03.06.2021 Политологът Ивайло Динев: Мафиотите станаха ”почтени” бизнесмени, които печелят европейски средства . 16| 18535 |23.11.2020 Бизнесменът Красимир Дачев: Болниците, в които хората умират, години наред са инкасирали приходи . 5| 7559 |15.09.2020 Корнелия Нинова: Заемите, които тегли кабинета са опасност за бъдещето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads