Реклама / Ads
0| 4442 |24.03.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации с доц. д-р Аслъ Датлъ - пластичен хирург от Турция на 1 април в София

.
доц. д-р Аслъ Датлъ
На 1 април 2022г. в София гост на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ ще бъде водещият турски пластичен хирург- Доц. д-р Аслъ Датлъ. Тя ще ни гостува по покана на нашия управител Звезделина Лютфи. В рамките на деня, специалистът ще проведе напълно безплатни консултации на българските пациенти, които искат да се запознаят с най-новите тенденции и практики в естетичната и пластична хирургия.
 

Това, което трябва да направят пациентите, желаещи да се възползват от безплатната консултация със специалиста е да се обадят на телефоните на здравния център 0879 009 742 / 0878 500 940 и да запишат час за консултация.

 

Коя е доц. д-р Аслъ Датлъ?

 

Д-р Аслъ Датлъ е специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Специализирала е естетична хирургия на лице и хирургични интервенции в престижния Истанбулски Университет и в Германския Университет Мюнстер. Носител е на множеството международни награди.Автор е на множество научни публикации в национални и международни научни издания.

 

Професионален опит

 

2018- до момента Университет Айдън Истанбул, Болница „Медикъл парк Газиосманпаша“, Истанбул

2016- 2018 Държавна болница „Гюмюшане“, Турция

2015- 2016 „ASAN Medical Center“ Сеул, ЮЖНА КОРЕЯ- Стипендия по реконструктивна микрохирургия

2011- 2016 Учебна и изследователска болница „Bagcilar“ Истанбул, Турция-Специализация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия

 

Основните клинични области на интерес на Доц.д-р Аслъ Датлъ включват:

 

Ринопластика

Естетика на гърдите- намаляване, увеличаване, повдигане на гърди

Фейс- лифтинг

Боди- лифтинг

Горна и долна блефаропластика

Естетика на околоочния контур (окулопластика)

Абдоминопластика и липосукция

Отопластика- корекция на ушите

Брахиопластика- корекция на ръцете

Оперативна корекция на формата на устните

Реконструктивна пластика на горна и долна устна

Корекция на скули

Ментопластика- корекция на брадичката- с остеотомия, с автотрансплантат

Лифтинг на врат

Гинекомастия

Интимна хирургия

Рак на кожата

Супуративен хидраденит

Декубитус

Гръдна протеза

Ботокс

Филъри

 

„Всеки пациент трябва да се разглежда поотделно и понякога дори се налага лекарите да влизат в ролята на психолози, за да го разберат. В случаите, когато човекът не се харесва като цяло, той подлежи на психиатрична консултация. В останалите случаи обсъждаме какви са вариантите за корекции на частите от лицето и тялото, които притесняват пациента. Не трябва да забравяме,че индивидуалността е най-важното. Има случаи, в които отказвам да се намеся в това, което природата е създала. Новата тенденция в естетичната хирургия, е резултат, който се доближава максимално до естественото. Нивото на естетичната хирургия много се подобрява. При реконструктивните операции се опитваме да получим естетически приемливи резултати и да минимизираме белезите. На ниво травми и изгаряния, както и възстановяване на лицеви части, винаги опитваме да запазим функцията на съответния орган. Едни от най-сложните операции, които съм правила, са на пациентки с рак на гърдата, където се налага премахване на цялата тъкан. Понякога те отнемат между 5 и 8 часа, а възстановителният период е дълъг.“-споделя доц. д-р Аслъ Датлъ.

                                                                                                                   

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Аслъ Датлъ на 1 април 2022г. в София, трябва да си запишат час предварително на:

 

·       телефоните на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“: 0879 009 742 и 0878 500 940

·       да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3864 |23.03.2022 Безплатни консултации с Проф.д-р Бюлент Юнал - водещ турски специалист по чернодробни и бъбречни трансплантации гостува на 2 април в София . 0| 4177 |20.03.2022 Безплатни лифтове на 27 март за най-малките в Пампорово . 0| 4605 |09.03.2022 Безплатни консултации с офталмолога проф. д-р Мурат Хасанрейсоглу - София 18-19.03.2022 . 1| 4959 |17.02.2022 Безплатни консултации с доц. д-р Самет Ярдъмджъ – специалист по обща хирургия и затлъстяване на 25 февруари в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads