Реклама / Ads
0| 3516 |24.06.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Betindex.net: Кои са най-актуалните бонуси на пазара?

.
Офертите към почитателите на спортните залози и казино игрите не спират. Няма и как да е иначе, след като броят на лицензираните онлайн букмейкъри у нас непрекъснато се увеличава, а както новите оператори, така и утвърдените брандове на пазара се стремят както да привлекат нови клиенти, така и да задържат досегашните. Но при толкова много бонуси как да се ориентираме кои са актуални и кои са най-изгодни за потребителите?
 

В специализирания сайт за залози betindex.net можем да открием информацията, която ни интересува, като тя е поднесена своевременно и с подробно разясняване на детайли от отделните оферти.

 

Какво трябва да знаем за офертите при регистрация?

 

Телевизионните реклами и билбордовете по улицата най-често са фокусирани в тази посока. Онлайн компаниите излизат с примамливи предложения, с които да спечелят вниманието на нови клиенти. Гръмките слогани, разбира се, привличат нашето внимание, но трябва да сме наясно и какво стои зад офертите при регистрация. А в тях са заложени специфични условия, за да може да бъде оптимално оползотворен съответният бонус.

 

На практика без изключения предложенията за нови потребители са свързани не само със създаване на профил в дадена бетинг платформа, но и с депозиране на стартова сума за игра. Именно размерът на първата вноска е базата, върху която се начислява бонуса. И тук от Betindex.net обръщат внимание да се подхожда внимателно към всяка оферта от типа на “До 200 лева начален бонус”. Тези 200 лева не са реални пари, а кредити за игра, които се начисляват от букмейкъра по сметката на новия клиент. А щом я има думичката “до”, значи това е таванът в случая.

 

При повечето лицензирани букмейкъри у нас присъства условието за разиграване на стартовия бонус в определен размер, за да се превърнат средствата от бонуса в истински финансови средства, които могат да се изтеглят. Някои оператори все пак излизат с по-облекчени условия, като не настояват на задължително превъртане на добавката в петорен или десеторен размер. Достатъчно е да се изиграе пълната стойност на депозита, за да се отключат вече и бонусните средства, които пък се използват на принципа на безплатния залог. А при него всяка печалба вече се добавя към баланса, от който може да се тегли.

 

Лоялните клиенти получават комплименти

 

Офертите на букмейкърите са насочени не само към привличане на нови потребители, но и към тези, които вече са се регистрирали, внесли са средства, играли са известно време, може би дори са успели да изтеглят част от печалбите си. Операторите се стремят да предоставят примамливи комплименти и на лоялните си клиенти. Тези предложения могат да бъдат индивидуални, за което потребителят обикновено получава съобщение или нотификация. Доста от предложенията за редовни играчи пък са общовалидни, като за целта се изисква да бъдат активирани с необходимите за това действие.

 

Необходимо ли е при такива бонуси отново да се прави депозит? Не е задължително. Някои оферти са свързани именно с това отново да се внесат реални пари, но при други това може изобщо да не присъства в условията. Важно е да сме запознати с детайлите в условията, а от betindex.net са подготвили подробни ревюта за лицензираните букмейкъри. В специализирания сайт за залози може да се открие и информация за най-актуалните бонуси на пазара.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4178 |04.04.2022 Бонуси от Betway очакват новите клиенти на букмейкъра . 10| 8050 |04.11.2020 Готвят увеличение на заплати и раздаване на бонуси в съдебната система . 14| 17208 |28.01.2020 В НАП си раздали 30 млн. лева бонуси през миналата година . 10| 9838 |26.11.2019 МО: До 600 лв. коледни бонуси за военнослужещи и цивилни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads