Реклама / Ads
0| 3952 |25.06.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

8888 бонус без депозит – трансферите на Клоп в Ливърпул

.
8888 бонус без депозит – трансферите на Клоп в Ливърпул
 

8888 бонус без депозит ви дава шанс да изтеглите реални пари, без да рискувате нищо от вашия джоб. Уникалните оферти се предлагат под формата на кеш бек за лоялните клиенти на компанията. Трудно е да си представим, че може да изкарате пари, без да вложите нещо. Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп обаче често се справя перфектно с тази задача. В следващите редове ще оценим всичките му покупки, откакто пое контрола на мърсисайдския гранд.

 

Сезон 2021/22 беше края на една супер успешна ера за Ливърпул. Клоп ще остане още няколко години, но от „Анфийлд“ си тръгна спортния директор Майкъл Едуардс, който успяваше да изстиска максимума от всеки трансфер на тима. Трябва да признаем, че Едуардс има и голяма заслуга за успешните трансфери, но Клоп е доказал, че има нюх за талант още с престоя си в Борусия Дортмунд.

 

8888 бг ви представя всички трансфери на Клоп в Ливърпул:

 

Бен Дейвис – Той дойде през януари 2021, когато защитата на тима бе разбита от контузии. В крайна сметка не записа мач, но пък е не струваше почти нищо на клуба.

 

Анди Лонерган – дойде като свободен агент и не записа мач, но пък осигуряваше спокойствие, когато Адриан бе единствения здрав вратар на мърсисайдци.

 

Тони Галахър – младокът струваше 200 000 паунда и се появи само в злополучната загуба с 5:0 от Астън Вила, когато почти всички играчи на Ливърпул бяха в Катар за Световното клубно първенство.

 

Сеп ван ден Берг – Ливърпул плати 1.3 милиона паунда на Цволе за него, а той изигра само 4 мача. Само на 20, той натрупа значителен опит под наем и „Червените“ ще успеят да го продадат на солидна печалба.

 

Озан Кабак – дойде под наем и записа 13 мача в един от най-тежките периоди за клуба. Показаното с екипа на Норич ни убеди, че Клоп е бил прав да не го привлече за постоянно.

 

Доминик Соланке – марков трансфер за Клоп. Нападателят дойде от Челси за между 3 и 10 милиона паунда и бързо бе продаден за двойна печалба.

 

Ибрахима Конате – взет за 36 милиона, той постепенно се налага като титуляр и ще има основна роля в подмладения Ливърпул през следващите сезони.

 

Такуми Минамино – Той струваше само 7 милиона паунда, а допринесе сериозно за двете домашни купи през този сезон. Таки изигра 44 мача, а представянето му винаги бе на добро ниво. Вероятно, Ливърпул ще реализира и печалба при изходящия му трансфер.

 

Адриан – свободен агент, който направи 25 солидни мача и помогна на Ливърпул да завоюва Суперкупата на Европа, след като победи Челси с дузпи.

 

Константинос Цимикас – той бе взет тихомълком от Олимпиакос за 11.75 милиона паунда. Гръцкият бек трябваше да помага, когато Анди Робъртсън отсъства от терена. Костас обаче показа повече от добра игра и има всички шансове да се пребори за титулярно място в следващите сезон.

 

Наби Кейта – повечето фенове считат това за грешен трансфер, но Наби получава бонус от 8888 за да се докаже. Цената му бе 48 милиона паунда, а 92-те му мача за Ливърпул още не ни убеждават, че парите си заслужават. Кейта обаче показа солидни неща в атака и ,ако подобри малко играта си в защита, може и да се справи добре на мястото на Хендерсън.

 

Тиаго – уникален играч, който все още не се вписва перфектно в схемата на Ливърпул. И все пак, майсторското му представяне срещу Манчестър Юнайтед накара много фенове на Ливърпул да плачат от удоволствие.

 

Джердан Шакири – платените 13 милиона си струват, дори и да отчетем само приносът му за отстраняването на Барселона в онзи епичен полуфинален сблъсък.

 

Харви Елиът – младокът струваше 2 милиона, натрупа 13 мача като крило, но може да се окаже съставна част от Ливърпул 2.00 в сърцето на халфовата линия.

 

Алекс Окслейд-Чембърлейн  - многото контузии му попречиха да разгърне потенциала си, въпреки че изигра цели 127. Въпреки, че бе използван на много различни позиции, английският национал не успя да оправдае дадените 35 милиона паунда.

 

Диого Жота – 41 милиона се виждаха много на феновете, но не и след показаното от португалеца в 54-те му мача с червената фланелка.

 

Фабиньо – изумителен дефанзивен халф, който крепи баланса в този тим на Клоп. 39 милиона определено изглеждат като разумна цена.

 

Андрю Робъртсън – да получиш най-добрия ляв бек в света срещу 8 милиона паунда. Това е по-добра сделка, дори и от 8888 бонус за първоначален депозит.

 

Алисон – 67 милиона паунда са добра цена за най-добрия вратар в света.

 

Върджил ван Дайк – признаваме си, че 75-те милиона изглеждаха много, тъй като ван Дайк има сериозна история с травмите. Нидерландецът обаче е истински стълб, а без него защитата на Ливърпул изглежда по съвсем различен начин. Да не забравяме и фактът, че Манчестър Юнайтед плати още по-голяма сума за Хари Магуайър.

 

Мохамед Салах – той може да играе само с левия крак и е „чудо за един сезон“. 148 гола и 229 мача по-късно, феновете на Ливърпул определено не споделят мнението на критиците. Салах дойде от Рома срещу само 39 милиона паунда.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3517 |24.06.2022 Betindex.net: Кои са най-актуалните бонуси на пазара? . 0| 4406 |27.05.2022 Новият стартов бонус на Sesame Казино е по-атрактивен за играчите . 0| 4179 |04.04.2022 Бонуси от Betway очакват новите клиенти на букмейкъра . 0| 3856 |09.02.2022 Бетано регистрация с бонус залог на дербито Еспаньол – Барса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads