Реклама / Ads
0| 3814 |09.02.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Бетано регистрация с бонус залог на дербито Еспаньол – Барса

.
24-тия кръг на испанската Ла Лига ще се изиграе в края на тази седмица, а мачът на кръга определено е голямото дерби на град Барселона между Еспаньол и Барса. Мачът е в неделя, с начален час 22:00 българско време, и ще бъде предавам пряко по каналите на Макс спорт.
 

Букмейкърът Betano зарадва феновете на залозите с отлични коефициенти и обоснована прогноза за мача. А всеки който си направи бетано бг регистрация в сайта, ще получи бонус код за залог на дербито от кръга в Испания, както и възможност за игра в цялата спортна секция.

 

Заплахата Барселона

 

Шави пое отбор в средата на таблицата, а надеждите на феновете бяха за надграждане и бъдещи успехи. Легендата на клуба наложи доста млади играчи и се върна към типичната за клуба политика. Към тима заваляха похвали за приятната игра, но вече и резултатите не са никак лоши. След като взе скалпа на Атлетико Мадрид в последния кръг, „блаугранас“ се настани в топ 4, а третото място е само на две точки. При това, момчетата на Шави имат и един мач пасив спрямо Бетис. Разликата до първото място е цели 15, отново с мач по-малко, но по смелите фенове вече пресмятат грешните стъпки на Реал Мадрид.

 

За съжаление на привържениците, Бетано България не вярва в чудеса и предлага коефициент от 25 за крайна победа на Барса в Ла лига.

 

И все пак, Барселона е в серия от 7 поредни мача без загуба, а към тях можем да добавим и двата за Купата и Суперкупата, където те отпаднаха едва след изиграването на продължения. Тимът не пропусна да се разпише поне веднъж в последните 11 мача, а заплахите за противника вече са още по-сериозни, след трансферите на Абумеянг и Адама Траоре. Не сме изненадани и от Betano Бонус коефициента за гол на Барселона в мача, който е 1.14. Въпреки, че може да ви изглежда ниско, тази ставка е повече от изгодна, но само в комбинация с други срещи за акумулаторен залог.

 

Катастрофалната серия на Еспаньол

 

Тимът се намира на 13-та позиция във временното класиране, а разликата до зоната за изпадане е цели 9 точки. Каталунците могат да са спокойни за оставането си в елита, но не и да се борят за нещо повече. По-обезпокояващо е моментното им състояние. Момчетата на Висенте Морено 6 поредни мача без победа, включително и една победа след продължения в турнира за Купата на Краля. Еспаньол загуби 4 от последните си 5 мача, а представянето в защита е направо трагично. 40-годишния Диого Лопес извади топката цели 12 пъти от собствената си мрежа в последните 5 шампионатни срещи. Серията от поредни мачове с допуснат гол пък вече е цели 12 мача. Точно затова ви споменахме да опитате залога „Еспаньол да не допусне гол – НЕ“, за който Бетано бг ще ви награди със ставка от 1.14.

 

Какво показват коефициентите на Betano

 

Барса е фаворит в мача, но пък коефициентът за тяхна победа е повече от изгоден – 1.78. Успех за домакините се търгува при нива от 5.50, докато равенството е оценено на 3.30.

 

Очевидно, най-подходящия залог за този мач е 2-ката. Ако сте се възползвали от Бетано бонус код за нови клиенти, вие може да комбинирате няколко различни залога. Точно това е и нашето финално предложение: „Барселона да спечели мача и двата отбора да отбележат общо над 2.50 гола“. Коефициентът пък скача до 2.57.

 

Оувъра щеше да бъде успешен залог в 9 от последните 10 мача на Еспаньол. Единственото изключение е голово равенство в турнира за Купата на Краля срещу Понферадина. Същото важи и за три от последните 4 мача на Барселона. Разбира се, винаги може да се подсигурите и да заложите само на оувър, за което от Betano България ще ви наградят с коефициент от 1.80.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6004 |17.01.2022 Топ 5 разработчици на слотове, на които можем да играем и в Бетано . 1| 5890 |24.12.2021 Регистрация в Бетано България – струва ли си? . 0| 5433 |30.11.2021 Betano бонус код за големия лидер на Манчестър Юнайтед . 0| 4779 |11.10.2021 Казино бонус – какво трябва да знаем?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads