Реклама / Ads
0| 4561 |25.07.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Как да обновим гардероба с грижа за бюджета си и за планетата

.
Източник: http://remixshop.com/
Производството на нови дрехи има негативен ефект върху околната среда, а все повече хора си дават сметка за това и съзнателно се опитват да променят начина, по който пазаруват. Но как можем да поддържаме гардероб на ниво, при това без да вредим на планетата и на бюджета си?
 

Днес иновациите са навсякъде, включително в модата. Възможно е да купуваме редовно качествени дрехи и аксесоари на много добри цени, и без излишна носталгия се разделяме с някогашните си любими модни находки. Изграждането на стилен гардероб, в който е заложена идеята за кръговата мода, започва от Remix - онлайн магазин за устойчива мода, откъдето е лесно да купим всичко, което искаме да носим с огромни намаления (до забележителните - 90%) и да продадем дрехите, които вече не ни доставят радост.

 

Ако досега сте залитали само към черни, сиви и бели тишърти, панталони и поли, но тази гама вече ви е скучна, можете да продадете монохромните си любимци на Remix, а парите да вложите в ярки находки от магазина на страхотни цени. След като години наред не сте обръщали внимание на материите, този път заложете на лен и памук – използвайте филтрите в сайта, за да "пресеете" естествените тъкани. Благодарение на топ отстъпките, ще освежите гардероба си бързо, без да компрометирате летния бюджет за пътувания.

 

Дали всички имат нужда от подобни малки или големи промени? Със сигурност. Понякога се чувстваме добре в класическите, удобни модели на S.Oliver и Comma; друг път имаме нужда от италианската лекота на Marella или от френския шик на Isabel Marant. В Remix изборът е огромен - от luxury през mid-range до budget марки, от бански до ризи, панталони, рокли и костюми, а миксирането на брандове и идеи е удоволствие. Да освободиш място за новите попълнения също е лесно с "Продайте на Remix" - маркирате от какви артикули искате да се освободите и получавате оферта, без да прилагате снимки или допълнителна информация. Изпращате своите грижливо запазени дрехи и аксесоари, а след като бъдат одобрени, взимате предложената сума без да чакате продажбата. След това, в разгара на лятото, ще се чувствате свободни  отново да експериментирате и да носите всичко, което искате.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5987 |24.07.2022 Литър краве мляко достига 5 лв., килограм кашкавал – над 30 лв. . 0| 4693 |23.07.2022 Идеи за сватбен подарък . 0| 4875 |23.07.2022 Защо е важно Белият трън да се приема заедно с Артишок . 0| 5419 |22.07.2022 Легендите от древния Картаген в Тунис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads