Реклама / Ads
0| 4024 |31.10.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Betano - сигурна победа за Републиканците в изборите за долната камара на американския Конгрес

.
С наближаването на 8 ноември светът все по-задълбочено ще насочва вниманието си към Съединените щати и ключовите междинни избори за американския Конгрес, които биха могли да преобърнат насоката на външната политика на Белия дом.
 

По всичко личи, че битката за долната камара на Конгреса е предрешена, като дори закоравели поддържници на управляващата Демократическа партия прогнозират комфортна победа на Републиканците.

 

На такова мнение са както анализаторите, така и социологическите агенции отвъд Океана. Букмейнкърът Betano.bg също няма колебание за победителите, като предлаганите коефициенти сочат тежка загуба за Демократите.

 

Ставката за победа на Републиканците в дуела за камарата е 1.10, докато шансовете на Демократите са оценени с 6.00. Подобно разделение обаче изглежда съвсем логично с огледно на рекордно ниския рейтинг на президента Джо Байдън и неговата администрация.

 

Нещо повече, неговата предизборна дейност наподобява лавина от гафове и нелогични изказвания, будещи присмех сред немалка част от избирателите и опонентите му.

Демократите се пекат на бавен огън, като огромна част от населението на САЩ негодува от месеци срещу историческа инфлация и стъписващите за американците ежедневни промени на цените на горивата.

 

Кризата в Щатите достигна такива размери, че Байдън се принуди да умолява властите в Саудитска Арабия да отложат планираното от ОПЕК намаляване на дневния рандеман на нефт с 2 милиона барела за след междинните избори.

 

Още по-тежък беше ударът, когато от Рияд категорично отказаха да се съобразят с искането на демократите, а някои експерти видяха в звучния шамар дори подкрепа за Русия в настоящата напрегната геополитическа обстановка.

 

Далеч по-оспорвани и интригуващи се очертават да бъдат изборите за Сената, но и там фаворитите за победа са Републиканците.

 

Betano.bg онлайн букмейкъра  предлага коефициент 1.80 за техен успех срещу 5.50 за победа на Демократите. Ставката за вариант, при който няма мнозинство е 2.75.

Особено любопитно са предложенията за развитието на борбата в отделните щати.

По традиция най-оспорвана се очертава да бъде битката в Джорджия, където коефициентите са почти изравнени. С днешна дата успех на Демократите се котира с 1.85 срещу 1.90 за Републиканците.  Интересно ще бъде и в Пенсилвания  - Betano оценява шансовете за победа на Демократите с 1.60, докато коефициентът за триумф на Републиканците е 2.20.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4420 |24.02.2022 Как да печелим с Betano Bonus Мисия? . 0| 6404 |03.02.2022 Топ коефициенти в Betano за мачовете от Лигата на богатите . 0| 5936 |27.01.2022 Сигурно ли е да използваме Betano app? . 0| 4955 |06.01.2022 Какви ротативки откриваме в Betano казино?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads