Реклама / Ads
0| 6949 |02.12.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Идеи за подарък за жена: Топ 3 комплекта с най-чувствените парфюми

.
Изкусителните парфюмни композиции галят сетивата и карат дамите да се чувстваме красиви, затова са и сред топ 10 подаръци за жената за всички времена. Уханието е част от лукса в нашето ежедневие. Разберете кои са чувствените аромати, които е невъзможно да подминете безразлично.
 

Какво да вземете предвид при избора на аромат?


Обонянието е едно от най-развитите човешки сетива. Ето защо правилният аромат е в състояние да заинтригува хората от обкръжението и да ви направи по-привлекателни в техните очи. Когато искате да зарадвате дамата, скъпа на сърцето ви, търсете съставки в ароматите, които се считат за силни афродизиаци. Тези компоненти включват: жасмин, мускус, тубероза, карамел и пачули. Заложете на изразителни комбинации. Оставете леките цитрусово-флорални композиции за лятната почивка. За романтична среща, най-подходящи са парфюми с дървесни, ориенталски, сладки или флорално-пудрени акорди. Макар и това да избираш подарък за жена да не е най-лесната задача, следвайте нашите съвети и ще успеете в тази мисия.


Най-красивите дамски аромати


В нашия списък ще намерите ухания, които със сигурност ще нажежат атмосферата между двама влюбени. Тези магически композиции ще обгърнат тялото на вашата половинка в страстна мъгла и ще ѝ дадат самочувствие. Ето и нашите предложения за идеи за подарък за жена.

 

Yves Saint Laurent, Libre - парфюмна вода за съвременните жени, които не се страхуват да пресичат границите и да следват собствения си път. Средните нотки са жасмин и лавандула. Придружени са от сочна мандарина и сладко-тръпчиво масло от петигрен. Финалът е завършен със сива амбра и балсамов бял кедър. Заложете на комплект, който включва голям флакон, както и мини версия:  https://makeup.bg/brand/23877/


Carolina Herrera, Good Girl - бутилката във формата на елегантна обувка е позната на всяка жена. Смел и безкомпромисен аромат, базиран на силни афродизиаци: тубероза, жасмин и стимулиращо кафе. Зърна тонка, какао и бадеми придават дълбочина на композицията и значително удължават нейната трайност. А, когато е за подарък за любимата и е под формата на комплект, удоволствието се увеличава многократно. 


Giorgio Armani, Si Passione - игрива композиция, базирана на касис и круша. Сладостта на плода се подчертава от щипка розов пипер. Уханието придобива женствена и чувствена нотка благодарение на листенца от роза и жасмин. Може да изберете и комплект, който включва лосион за тяло, за повече чувственост, какъвто има в онлайн магазин MAKEUP.


Кое от тези ухания ви грабва най-много? С качествен комплект от парфюми, ще дарите на любимата си повече увереност и ще я накарате да се чувства специална. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4194 |10.10.2022 Идеи за подарък за жена - топ 3 комплекта . 0| 4657 |23.07.2022 Идеи за сватбен подарък . 1| 4340 |15.11.2018 Новите кредитни карти Evolve идват с подарък екскурзия до Виена . 0| 4488 |12.07.2018 ЧЕЗ ЕЛЕКТРО осигурява подарък за всеки, регистрирал се за електронна фактура по време на RUN GREEN

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads