Реклама / Ads
0| 5308 |20.12.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Тотнъм се интересува от бившия защитник на Ман Юнайтед Крис Смолинг

.
Отборът на Тотнъм проявява сериозен интерес към защитника Крис Смолинг, който в момента играе за Рома.
 

За интереса на "шпорите" към бившия футболист на Ман Юнайтед пише сайтът 7sport, позовавайки се на информация от медиите в чужбина.

 

Договорът на 33-годишния английски централен защитник с Рома ще изтече през лятото, а клубът от „Стадио Олимпико“ все още не успява да го убеди да поднови информацията си. Според информациите, Смолинг би искал да остане в италианския клуб и след края на сезон 2022/23, така че остава да се види дали двете страни могат да постигнат споразумение. Крис Смолинг се превърна във впечатляващо попълнение за отбора на Рома и се утвърди като ключов играч, откакто се присъедини към клуба. Очакваше се бранителят да отиде на Световното първенство с Англия, но той не беше избран от Гарет Саутгейт въпреки впечатляващите представяния в Серия А.

 

Тотнъм е готов да го върне във Висшата лига следващия месец на фона на отчаяното си търсене на централен защитник. Не е тайна, че лондончани ще трябва да добавят повече качество и дълбочина към своята защита, а защитникът на Рома може да се окаже добър трансфер за тима на Антонио Конте.

 

Кристиан Ромеро в момента е единственият надежден защитник в клуба, след като Ерик Дайър, Давидсон Санчес и Клеман Ленгле бяха непостоянни в отбрана. Привличането на качествен централен защитник може да направи огромна разлика за Тотнъм и Смолинг със изглежда като доста добра опция.

 

33-годишният футболист вероятно ще бъде на разположение евтино заради ситуацията с договора си и може да окаже незабавно влияние в лондонския клуб. Смолинг е играл във Висшата лига в миналото за Манчестър Юнайтед и трябва да успее да се установи бързо, тъй като няма да му е необходимо време за адаптация.

 

Говори се, че интерес към футболиста има и от Интер и Ювентус. Що се отнася до Смолинг, преминаването в тези два тима би представлявало отлична възможност и за играча. Но възможността да се завърне във Висшата лига може да бъде примамливо предложение за английския бранител, ако Рома не му предложи добра сделка за нов договор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7767 |14.09.2017 Бившият шеф на Терем: Поведението на Емил Караниколов е неадекватно . 3| 5829 |28.08.2017 Бившият канцлер на Германия Шрьодер става шеф на ”Роснефт” . 0| 5301 |07.04.2016 ЧЕЗ създаде на сайта си секция за клиенти, които се интересуват от свободния пазар на ток . 1| 7159 |14.04.2015 Турска банка продава бившия военен завод в Айтос

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads