Реклама / Ads
0| 6013 |15.01.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Подсилен залог, кешбек за 0:0 и ранно изплащане са само част от Bet365 бонус код офертите

.
Въпреки че няма нужда от сериозно представяне, можем да кажем, че bet 365 е един от световните лидери в сферата на онлайн залаганията. Отличните репутация и възможности са причина този бранд да има милиони клиенти по целия свят.
 

Спортната секция на сайта е една от най-предпочитаните от играчите, като Bet 365 Бонус код офертите са един от най-атрактивните шансове изобщо на пазара. Безспорен факт е, че именно подобен род оферти са основополагащи за мнението на посетителите на онлайн бетинг платформите. Важно е брандовете да са по-щедри не само към новите си клиенти, ами и към регистрираните вече потребители, които ще разгледаме.

 

Ранно изплащане – започваме с една от най-разпознаваемите оферти, които изобщо съществуват. Ранното изплащане се активира при преднина от два гола за отбора, на който сте заложили. Хубав пример за това колко добра опция е финалът на Световното първенство в Катар. На „Лусаил“ Аржентина водеше с 2:0 около четвърт час преди края, като всъщност преднината на „гаучосите“ стана факт още през първото полувреме. В крайна сметка редовното време завърши при резултат 2:2 след два бързи гола на Франция. Офертата е повече от справедлива за залагащите. Най-хубавото и естествено в нея, е, че е валидна за всички топ 5 първенства в Европа, както и най-силните турнири, което пък са и мачовете, на които най-много се залага.

 

Кешбек за 0:0 – една оферта, за която може да се каже, че чупи шаблона. Определено убива скуката на това да следиш собствения мач, на който си заложил, а той да е мъчително монотонен и без никакви положения пред двете врати. Отново има сродни примери от Световното първенство, на което доста мачове, особено от груповата фаза, минаваха без голове. В даден момент дори се говореше, че това е Мондиалът на под 2.5 гола средно на мач (т.нар. ъндъри).

 

Подсилен залог – самото име на опцията го подсказва. Това са залози, за които коефициентът се е увеличил. В Бет 365 те биват отбелязвани със зелени стрелки. Актуалният и подобрен коефициент бива сочен от тях, а задраскания оригинален остава зад въпросната зелена стрелка. Съществува и супер подсилване, като така се получава много по-значително увеличаване на ставката, а понякога може да бъде и двойно. Няма никаква уловка тук, като всъщност това е своеобразна мечта за някои играчи. Какво по-добро от това да видите увеличен коефициент за автор на гол в мача? По-голямата ставка означава само по-добра печалба при печеливша прогноза.

 

Гаранция при смяна на играч – когато става въпрос за индивидуални залози в спорта, винаги е възможно да се появят непредвидени обстоятелства, по една или друга причина – контузия на загрявка, в самата среща, тактическа смяна или изгонване от игра. Само част от възможните форсмажорни събития. В подобен род случаи бет 365 ви осигурява гарантирано възвръщане на средствата.

 

Бонус за футбол – това е само най-известната възможна оферта от този тип, като е и в най-популярния спорт. Дава шанс да получите бонус между 2,5% и 70% за множествен залог. Чудесната възможност съществува под тази форма също и за европейски баскетбол, NBA и тенис.

 

"Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5553 |13.01.2023 Можем ли да тестваме стратегии чрез безплатни онлайн ротативки . 0| 6676 |11.01.2023 Кои са най-добрите нови онлайн казина според класацията на Betenemy . 0| 5729 |09.01.2023 Какви бонус оферти от BetMarket да очакват клиентите . 0| 5262 |06.01.2023 Как се прави онлайн регистрация в Бетмаркет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads