Реклама / Ads
0| 6014 |15.02.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Права колонка и Точен резултат за днес – безплатни прогнози за мачове

.
Сайтът Nostrabet е един от най-пълните гидове на хазартна тематика, като в него може да се намери пълна и напълно обективна информация за абсолютно всичко, свързано по някакъв начин не само със спортните залагания, но и за казино игрите.
 

В страницата на сайта може да откриете ревюта на всички букмейкъри с български лиценз, прогнози за мачове, аналитични коментари и обосновани мнения от специалисти, вложили години труд в тази материя. Платформата дава разнообразно съдържание, което е в помощ на играчите в тяхното търсене на силни и слаби места у бет компаниите, както и за потенциалните ползи и трупане на опит.

 

Ще обърнем внимание на раздела с прогнози в Нострабет, обновяващ се постоянно. В него на база множество фактори се подбират избрани срещи, с които шансът за печалба се увеличава чувствително. Не е клише да се каже, че в спорта сигурен залог – няма. Възможно е абсолютно всичко, дори в срещите, които според букмейкъри са манипулирани или е имало каквато и да е друга външна намеса. Но все пак, с определени компоненти, е възможно да се стигне до двубои, които е много вероятно да се окажат печеливши и да завършат на база логична прогноза. В Nostrabet има подобни безплатни прогнози, които сега ще разгледаме подробно.

 

Права колонка

 

Абсолютната класика в залозите, популярна още от времената на физическите букмейкъри. Ежедневно в сайта на Нострабет се пуска безплатна прогноза с права колонка, в която има няколко (две-три) отбрани срещи. Анализирани в детайли и следени с дни, седмици и месеци, въпросните няколко двубоя оформят добър коефициент, който с неособено голям риск и разбира се, пресметлив залог, може да доведе до добра печалба. Евентуално удвояване или утрояване на заложената сума не бива да бъде фикс идея или болна амбиция, защото в правата колонка, била тя само с 2 или с 12 събития, е ясно следното – изгуби ли се един маркет, „горят“ всички останали. С това е и свързан най-често рискът, колкото и да са „сигурни“ и добре оформени прогнозите. Тук колонката винаги ще отстъпва на различните видове системи.

 

Създай залог

 

Бетбилдърът. Една от сравнително новите, а вече любими опции на играчите. Стана особено популярна в последните няколко години с бумът на онлайн букмейкърските къщи в България. Тя тепърва търпи развитие и пътят за нея изглежда повече от добър и пълен с аргументи „Защо е добре да се ползва“. Доводите са много и неслучайно в Нострабет ежедневно се споделят такъв тип прогнози, обхващащи няколко пазара от конкретна среща. Опцията събужда интерес у потребителя по много причини. Най-логичната е, че всеки има по-познати и по-непознати двубои- такива, в които разчита на статистика, такива, в които разчита на усет и такива, в които разчита на анализ, детайли и познания. Безплатните прогнози в сайта Нострабет са свързани точно с третия тип поглед над спортните събития.

 

Защо безплатните прогнози са добър избор

 

Нека започнем с това, че безплатните прогнози не са сигурни прогнози. Затова са прогнози. Безплатните анализи, детайли и обмен на информация между даващия прогноза и читателя, са средството, което избавя потребителя от поне едно напразно изхвърляне на финанси. Става въпрос за т.нар. типстърски абонаменти и други подобни. Вкарването в една матрица, в която финансите се разпръскват на две места (абонамент + сайт за залагания) не са най-добрата възможна опция. Защо ли? Защото се получава омагьосан кръг, от който се излиза най-често „на червено“. Безплатните прогнози, въпреки че не гарантират сигурност, дават друг и по-широкоспектърен поглед на евентуалния залагащ. Неговото внимание пада върху чуждото мнение. А при правилно разсъждаване и малко късмет, защото залозите са и това, може да синхронизира своите прогнози по такъв начин, че да завиши шансовете си за успех.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3962 |17.03.2022 Неделната колонка за Серия А в Бетуей . 0| 4179 |06.07.2021 Кандидатствалите за уседналост във Великобритания запазват правата си засега . 2| 6041 |10.12.2020 Надя Клисурска: Правата на работниците са нарушени от приетите промени в Кодекса на труда . 24| 13701 |11.01.2020 Плевнелиев обърна палачинката за ”Турски поток” и АЕЦ ”Белене”, us-дипломатът Хейл бил неточен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads