Реклама / Ads
0| 3942 |17.03.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Неделната колонка за Серия А в Бетуей

.
Италианската Серия А ще продължи да ни носи много емоции и през този уикенд с мачовете от 30-ия кръг на надпреварата. Набиращият все повече популярност у нас букмейкър Betway пък отново е готов с отлични коефициенти за игра, които да донесат на най-големите играчи отлични печалби за края на седмицата.
 

Ако все още се колебаете дали да играете, ето какво е нашето предложение за колонка в Италия тази неделя от бетуей.бг

 

Програмата ще започне със сблъсък в дъното между Венеция и Сампдория. Венецианци са на ръба от изплуване от опасната зона – на четири точки зад Самп. Лошите новини за тях са, че са много слаб домакин, а в последните три кръг нямат нито една спечелена точка. Генуезци пък имаха тежка програма с мачове срещу Атланата, Удинезе и Ювентус, срещу които също останаха с празни ръце. Въпреки това, победа за Дория изглежда отлична възможност, а Betway коефициентът за този резултат е 2.70


След тях Емполи посреща Верона, където развръзката изглежда повече от ясна. „Сините“ загубиха от Милан с 0:1 миналия кръг, а като цяло формата им от януари месец насам е кошмарна. Единственото, което ги задържа в средата на таблицата е отличният им старт през есента. Верона пък стоя като равен с равен срещу Наполи и загуби с 2:1 в последния си мач. Със сигурност момчетата на Игор Тудор ще искат да се върнат към победите, а Джовани Симеоне ще е жаден за нови голове. Успех за Верона ще добави към колонката коефициент от 2.40.


По същото време Ювентус ще приеме Салернитана на „Алианц Стейдиъм“. Формата на торинци е впечатляваща и тя ги върна в битката за Скудетото, докато последният в класирането няма шанс за нещо повече от почетна загуба. Залог за над 2.5 гола е напълно резонен, а коефициентът на Betway е 2.60.


В 19:00ч. започва и Дерби дела Капитале между Рома и Лацио. Двата отбора са разделени от само една точка в класирането, а битката за места в евротурнирите е жестока. И двата клуба се намират в подем, а голмайсторите им Чиро Имобиле и Тами Ейбрахам са в голова форма точно преди голямия мач. През есента „орлите“ победиха с 3:2, но фактът, че залогът от този мач вече е по-голям, заради наближаващия край на сезона може да предположи по-затворена игра и надхитряне, което няма да ни донесе много голове. Тук най-удачната опция е залог за под 2.5 гола за коефициент 1.95.


Така четири мача ще съберат в колонката за неделя коефициент от 32.85. Дали не е време за печалби с Betway и Серия А този уикенд? А след като направите своя Betway акаунт, можете да се възползвате от още интересни предложения всеки ден плюс отличен стартов бонус.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4785 |16.08.2017 Серия „QUEEN ROSE“ на REFAN - за красива кожа през лятото . 0| 5846 |20.07.2017 В новата серия за тяло ANTISTRESS на REFAN - масло от портокал и екстракт от върбинка гонят стреса . 2| 6084 |11.02.2016 „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ с ново оръжие срещу бръчките-козметична серия HIMALAYAN GOJI BERY . 0| 5703 |03.07.2014 EAU THERMALE AVENE с награда за козметичен продукт на годината за серията XeraCalm A.D!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads