Реклама / Ads
0| 4994 |27.03.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Как вървят залозите на живо през Palms bet mobile?

.
Много играчи предпочетоха да залагат в Palms bet през мобилната версия. Това е напълно нормално, тъй като операторът е сътворил много добър мобилен сайт, с олекотен дизайн и усъвършенстван интерфейс. Ако до този момент не сте залагали in-play на спорт и се чудите как протичат залаганията на живо в мобилната версия на сайта, то тогава прочетете тази статия.
 

Какво предлагат залозите на живо в Palms Bet mobile?
 

Всеки играч може да влезе в Palms bet mobile и да извика секция „На живо“ от менюто горе вдясно. По този начин ще му зареди страница, в която са изброени спортовете, на които може да се залага в реално време. След като си изберете спорт, можете да разгледате, какви събития има за днешния или утрешния ден. С натискане върху печелившия знак прибавят мача във фиша ви.

 

Имайте предвид, че залозите на живо в мобилната версия, също предлагат статистика. Вие ще може да видите резултата и други подробности за спортната среща. По този начин ще бъдете в течение на всичко, което се случа. Общо взето големи разлики от десктоп версията не съществуват, като тук просто графиките са по-компактни, така че да изглеждат добре на дисплея на телефон или таблет.

 

И, тъй като някои ще се  запитат, какви спортове на живо има в мобилния сайт, ще напишем, че те са напълно същите, каквито ще откриете и в десктоп версията. С други думи ще може да залагате на футбол, тенис на корт, тенис на маса, волейбол, хокей на лед, електронни спортове и други.

 

Има ли разлика от Palms Bet mobile и версията за компютър?
 

Не, разлики не съществуват. И в двата случая може да използвате всички вградени функции. Имате възможност да се възползвате от бонусите или пък да употребите функцията за затваряне на залог, която познаваме и като кеш аут. За съжаление обаче все още не се предлага частичен или динамичен кеш аут, но с напредъка на времето и тези опции могат да се добавят от оператора.

 

Мобилната версия е много удобна, тъй като не налага да сваляте нищо на вашето устройство. Тя работи изключително добре на мобилни телефони и таблети, които притежават операционни системи Android и IOS, а още по-добрата новина е, че можете да влизате от всички марки устройства. Като цяло разработчиците са вкарали много труд и са сътворили отличен продукт.

 

Предлага ли се мобилно приложение за Палмс Бет?
 

Не, все още няма мобилно приложение за Палмс Бет, нито за операционна система Android, нито за операционна система IOS. Някои играчи смятат, че апликацията се бави много дълго, но всичко с времето си, както се казва. Естествено, мобилния сайт, за който писахме в тази публикация е напълно достатъчен, за да играете с мобилните си устройства, без да изпитвате затруднения.

 

Заключителни думи
 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5376 |13.03.2023 Какви турнири има в живото казино на Winbet България? . 3| 11559 |25.10.2022 Завръща ли се ерата на живот под наем? . 1| 4332 |01.02.2022 Приютът за животни в Русе е пример за грижата за безпризорни в България . 4| 6723 |19.10.2021 Евросубсидии за несъществуващи животни - схема на фермери от Софийско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads