Реклама / Ads
0| 3933 |13.03.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации за всички пациенти с ортопедични заболявания с проф. д-р Сами Сьокюджю на 18-ти март 2023 г. в София

.
На 18-ти март 2023г. в София ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща ортопедът от световна класа- проф.-д-р Сами Сьокюджю. Авторитетният ортопед от болница „Медикъл парк Флория“, Истанбул ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти със заболявания на опорно-двигателния апарат, които имат нужда от второ медицинско мнение и интерес към възможностите за лечение в чужбина на своето заболяване.
 

Желаещите да получат второ мнение от специалиста, за да си гарантират, че вземат най-доброто решение за своето здраве, могат да се обадят на телефона на здравния център +359 879 977 402 или +359 879 977 401 и да си запишат час.

 

Проф. д-р Сами Сьокюджю завършва обучението си по медицина през 2003 г. в Медицинския факултет на Истанбулския университет „Cerrahpaşa“.


През 2004 г. започва специализацията си по ортопедия и травматология в Болницата за научна и изследователска дейност “TR Taksim” към Министерството на здравеопазването. През 2010 г. спецалистът завършва своето обучение и става лекар по ортопедия и травматология.


От 2012 г. до 2017 г. работи като лекар по ортопедия и травматология в Болницата за научна и изследователска дейност за болести на костите „İstanbul Metin Sabancı“ към Министерството на здравеопазването. През 2017 г. става доцент към „Istanbul Aydin University” и започва работа в болница „Medical Park Florya”, Истанбул, където практикува и до момента.

 

Клиничните сфери на интерес на проф. д-р Сами Сьокюджю включват:

 

Неврома на Мортън

Тумори на костите и меките тъкани
Луксация на рамото
Разкъсване на ротаторния маншон
Травми на раменната става
Калцификация на пръстите на крака
Синдактилия на пръстит
Халукс валгус
Калцификация на колянната става
Травматични увреди на тазобедрената става
Плоскостъпие
Плантарен фасциит
Костни деформации
Ставна мишка
Акромегалия и други аномалии в дължината на крайниците


Методи на лечение, които Проф. д-р Сами Сьокюджю използва в своята практика:

 

Мануална физиотерапия
Микродисцектомия
Артроскопска хирургия
Ампутация
Удължаване на крайниците
Лечение на халукс валгус
Артропластика
Ендопротезиране на колянна става
Ендопротезиране на тазобедрена става
Лапароскопска артродеза на стъпалото и глезена
Отстраняване на тумори

Екстензия на крайниците чрез иновативна магнитна система


Проф. д-р Сами Сьокюджю е тясно специализиран в хирургията за удължаване и скъсяване на крайниците и фалангите. Също така, успешно прилага артропластиката за лечение на проблеми в колянната и тазобедрената става след калцификация или травми.
Едно от най-впечатляващите умения на специалиста, е работата  с Магнитна система за удължаване на крайниците. В дължината на костта се поставя магнитен екстендер, който прави връзка с външно устройство, от което се движи съответната програма. Този метод осигурява комфорт на пациента, без да утежнява състоянието с външните щифтове, които се поставят при стандартната методика за удължаване. По този начин движенията на свободните стави остава неограничено, а проблемите, свързани с усложнения от дразненето на външния щифт, се елиминират. Освен това се ограничават контрактурите и неправилното зарастване на костите, наблюдавани след отстраняване на външния фиксатор при стандартния метод.

 

Всички пациенти с ортопедични заболявания, които искат да получат експертното медицинско мнение на проф. д-р Сами Сьокюджю на 18-ти март 2023г. в София, трябва да си запишат час предварително на:

 

·        телефон: +359 879 977 402 или +359 879 977 401

·        да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

 

На място пациентите трябва да предоставят медицинските документи и изследвания, които са им направени до момента. По време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4065 |28.02.2023 За всички пациенти с репродуктивни проблеми - безплатни консултации с проф. д-р Гюркан Боздаг на 10-ти и 11-ти март 2023г. в София . 0| 5098 |22.02.2023 Безплатни консултации с неврохирурга проф. д-р Зафер Токташ на 4-ти март 2023г. в София . 0| 3999 |15.02.2023 Безплатни консултации с турския медикален онколог проф. д-р Танер Коркмаз на 24-ти-25-ти февруари 2023г. в Бургас . 0| 5948 |15.02.2023 Права колонка и Точен резултат за днес – безплатни прогнози за мачове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads