Реклама / Ads
0| 5565 |18.09.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

NEXT BASKET стартира с модерна и сигурна Платформа за е-магазини

.
Новият партньорски софтуерен продукт обещава повече продажби при по-ниски разходи
 

С днешната дата вече можем да приветстваме NEXT BASKET, най-новия играч в света на електронната търговия в България и на глобално ниво. 

 

Платформата официално стартира работа с Партньори, които искат да развиват своите онлайн магазини и да постигнат по-големи успехи.

 

С NEXT BASKET, всеки предприемач може да изпробва мощта на технологичното решение за онлайн продажби. Платформата предлага 14-дневен тестов период преди да се извърши първото плащане. Партньорите, които изберат годишен абонамент, получават 4 месеца безплатно ползване на услугата. Нещо уникално на пазара е гаранцията за връщане на парите, ако клиентите не са удовлетворени от предоставяните услуги.

 

Как NEXT BASKET променя правилата в света на е-търговията и какво предлага в първата си работеща версия?

 

Бързина и сигурност и нови технологии

 

Платформата използва съвременни софтуерни решения, които автоматизират и ускоряват всички процеси, свързани с онлайн продажбите. Това включва миграцията и настройването на магазина, както и оптимизацията му за по-добра скорост, ефективност и повече продажби.

 

Партньорите на NEXT BASKET могат да се възползват от услугата за бърза и безплатна миграция към Платформата, без загуба на данни и без необходимост от прекратяване на продуктовия каталог.

 

След миграцията, Партньорите могат да използват безплатен хостинг и сървърно пространство, което автоматично се регулира според трафика. Това означава, че вашият онлайн магазин няма да изпитва затруднения по време на пикови натоварвания, като например по време на Черен петък.

 

NEXT BASKET предлага предварително изготвени дизайнерски теми, но дизайнерите на Платформата могат да персонализират темите или да създадат собствени, уникални дизайни, за да удовлетворят индивидуалните предпочитания на всеки Партньор.

В близко бъдеще ще бъде налично мобилно приложение, което ще позволи на потребителите на NEXT BASKET да управляват своите онлайн магазини директно от своите мобилни телефони.

 

С NEXT BASKET сега имате възможността да развивате и управлявате своя онлайн магазин по-лесно и ефективно, като по този начин реализирате повече продажби при по-малко разходи.

 

Пълен набор от услуги в областта на електронната търговия

 

Всеки Партньор, който се присъедини към NEXT BASKET, може да се възползва от обширния набор от услуги и подкрепа в областта на електронната търговия. 

На разположение ви е личен консултант, готов да ви подпомага при изграждането, оптимизацията и поддръжката на вашия онлайн магазин. Този експерт е в готовност да отговаря на вашите въпроси, предоставя съвети и ресурси, както и да споделя ценни знания и добри практики в областта на онлайн продажбите.

 

За техническа поддръжка, NEXT BASKET предоставя 24/7 Help Point, който следи и отстранява технически проблеми. Задачите се приоритизират според степента на спешност, така че никой сериозен проблем да не остане нерешен, а всички онлайн бизнеси в екосистемата да функционират непрекъснато.

 

Освен това, експертите от Платформата предлагат над 125+ разнообразни услуги в областта на електронната търговия. Тези услуги включват например професионална продуктова фотография, копирайтинг, оптимизация за търсачките, уеб и графичен дизайн и много други.

 

Неограничени възможности за развитие и онлайн продажби

 

С NEXT BASKET, всеки е-магазин може да включва неограничен брой продукти, а при приемането на карти за плащане не се начисляват допълнителни такси.

 

От края на септември месец, платформата ще предоставя и кол център и възможности за доставки до 28 европейски държави, отваряйки вратите за съвсем ново поколение електронна търговия. Вече няма да има тежки процедури, технически ограничения и непосилни финансови инвестиции.

При извършване на трансгранични търговски операции чрез Платформата, доставката ще бъде осигурена чрез стабилни партньорства с водещи логистични компании в света.

Сега можете да отправите запитвания за оферта пряко на сайта на NEXT BASKET, а вашият онлайн магазин ще бъде наличен само след 72 работни часа!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5307 |29.06.2023 NEXT BASKET обявява стратегическо сътрудничество за фулфилмънт и доставки с логистичната компания euShipments . 0| 4809 |09.06.2023 NEXT BASKET отваря вратите към успеха в електронната търговия . 0| 6689 |29.05.2023 Създайте онлайн магазин за вашия традиционен бизнес с NEXT BASKET . 0| 5259 |10.03.2023 Стартиране на проекта ”Разнообразие на половете в управителните съвети” от CIPE и ЕБВР Страни като Гърция, България, Румъния и Хърватия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads