Реклама / Ads
0| 6657 |29.05.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Създайте онлайн магазин за вашия традиционен бизнес с NEXT BASKET

.
NEXT BASKET е новата платформа за електронни магазини, която ви дава възможността да разширите своето физическо предприятие с онлайн присъствие.
 

Стоката, която вече притежавате във вашия физически магазин, може да служи като склад за вашето онлайн присъствие. Това е възможно и за дистрибутори, и за производители, които имат налична стока, но не разполагат с онлайн магазин.

 

Специалистите от NEXT BASKET ви помагат да създадете онлайн магазин, в който вашата складова наличност се представя като набор от продукти на уебсайта.

 

Едно от най-големите предимства е, че като собственик на физическия обект няма да генерирате допълнителни разходи. Вие просто трябва да опаковате онлайн поръчките, да разпечатате товарителницата и да предадете поръчките на куриер.

 

Таксата за тази услуга е 10% от оборота, но вие получавате 85 безплатни услуги в областта на онлайн търговия, които включват създаване на онлайн магазин, онлайн реклама, административни формалности и други.

 

За да изградите актуален онлайн магазин, е необходимо да предоставите снимки и описания на вашите продукти, които могат да бъдат изготвени от екипа на NEXT BASKET. Задължителни са и категории, подкатегории и филтри, които са предварително структурирани за всяка индустрия и тип стоки.

 

За да се осъществи връзката между онлайн и физически магазин, NEXT BASKET инсталира собствена ERP система във вашето предприятие. Това може да се направи за един ден и струва 500 лв. за всеки терминал.

 

Това е вариантът LOCAL, чрез който миграцията от физически към дигитални продажби се извършва чрез готови и лесни за изпълнение стъпки.

 

Това не включва допълнителни разходи за вашето предприятие, а вашата единствена задача като търговец е да предавате онлайн поръчките на куриер всеки ден.

 

Преобразете каталога си в онлайн пространство с NEXT BASKET

 

NEXT BASKET представя иновативна платформа за електронни магазини, която ви позволява да дигитализирате своя каталог с всички необходими услуги. За да преминете към онлайн пространството, са необходими няколко ключови елемента.


Първо, трябва да имате работещ електронен магазин, който осигурява лесен начин за плащане и доставка. Също така, трябва да бъдете готови да стартирате маркетингови и рекламни кампании.


Екипът на NEXT BASKET предлага уникален 360-градусов бизнес модел, който
централизира всички необходими елементи. Вие не се нуждаете от множество агенции и подизпълнители, защото всички дейности се извършват от нашия екип.

 

Ако сте собственик на физически магазин, просто поискайте първоначална консултация, на която ще се определят вашите нужди. След това ще получите ясен план за реализацията на вашите цели, а екипът ни ще се погрижи за всички съпътстващи дейности.


Така стартирането на вашето онлайн присъствие става лесно и достъпно, без да изисква специализирани технически познания или предишен опит в онлайн търговията.

 

Разширете доставките си в 28 европейски държави с NEXT BASKET

 

NEXT BASKET предлага архитектура, която ви позволява да разкриете потенциала на онлайн пазара и да достигнете до 28 държави в Европа с вашите продукти.

 

За да осъществите това, ще бъде разработен един основен онлайн магазин, а функцията Мултистор ще ви позволи автоматичен превод, мултиплициране и локализация за различните европейски пазари.

 

Вместо да продавате само във физически обект с ограничено работно време, сега ще можете да предлагате услуги 24/7 в цяла Европа. Това става реалност благодарение на съвременни софтуерни решения и подкрепата на опитните експерти-търговци от NEXT BASKET, които ще ви насочат във всеки етап от процеса.

 

Очаква се платформата да бъде пусната след няколко месеца, а как точно ще промени начина, по който бизнесите се развиват онлайн, остава да видим.

 

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

 

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.


Официалният старт на продажбите започва през втората половина на юли 2023 г.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3147 |22.05.2023 Защо онлайн казината са популярен избор за българските играчи . 1| 4503 |04.05.2023 Какви технологии се използват в онлайн казиното на живо . 0| 3803 |13.05.2023 Най-добрите стратегии при игра на 40 Super Hot онлайн . 0| 4930 |13.04.2023 Онлайн Магазин за Наргилета, Аксесоари и Тютюни - Top Nargileta

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads