Реклама / Ads
0| 2998 |10.12.2018 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

“О’Кей Супертранс” отпразнува 25 години със стилен коктейл

.
Най-голямата таксиметрова компания у нас “О’Кей Супертранс” АД отбеляза 25-годишен юбилей. Бляскавото събитие се състоя в Националната галерия „Квадрат 500” в София.
 

Над 200 гости, приятели, партньори и служители присъстваха на елегантния коктейл. Водещ на празненството беше популярната актриса Параскева Джукелова, а за доброто настроение допринесоха музикалните изпълнения на Веси Бонева и Светлин Къслев.

 

.
„25 години защитаваме позицията да бъдем най-добри. Успехите ни се дължат на много работа на различните звена в компанията и на високия професионализъм на всички служители в “О’Кей Супертранс”. За нас е чест да отбележим този юбилей с всички вас и заедно да се отправим към предизивикателствата на времето, в което живеем – да продължаваме да бъдем най-иновативните в сектора, да се утвърждаваме като модерна и технологична компания, на която клиентите да могат да разчитат 24 часа/7 дни всеки ден”, заяви изпълнителният директор на компанията г-н Людмил Лазаров.


.

По време на юбилея бяха представени и презентации на партньорски компании на лидера в таксиметровите услуги „О’Кей Супертранс”. Сред тях бяха проекти на „Бизнес Сълюшънс”, специалисти в дизайна, програмирането и разработването на софтуерни системи и онлайн проекти, както и на AdzzHive, които партнират на „О’Кей Супертранс” в маркетинговата сфера.


Събитието продължи със специална церемония по награждаване на част от служителите на компанията и тържествено разрязване на торта по случай честването на четвърт век на компанията.


„О’Кей Супертранс” АД е най-голямата таксиметрова компания в България. В своя 25-годишен опит фирмата достига до нови хоризонти за българския пазар, инвестирайки в модерно оборудвани автомобили, дигитализирана диспечерска система и висококвалифициран персонал. Компанията оперира с над 1500 автомобила на територията на град София, с което гарантира обслужване на високо ниво. "О’Кей Супертранс" АД е единственият таксиметров превозвач, обслужващ пристигащите на Аерогара София и на Централна Автогара, където има и собствени офиси.


През годините лидерът в таксиметровия сектор първи въведе автоматизирана диспечерска система базираща се на GPS, иновативни ПОС терминали във всичките си автомобили, както и различни варианти за улесняване на клиентите при поръчка на такси през мобилни приложения.

 

Компанията се утвърди като лидер в таксиметровите услуги и предпочитан партньор на стотици фирми, медицински учреждения, чуждестранни туроператори. Сключените договори за обслужване на корпоративни клиенти са над 700.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5348 |09.12.2018 Автобусните превозвачи: Билетите ще поскъпнат с въвеждане на системата ”бонус-малус” . 0| 4295 |09.12.2018 НСИ: Българските предприятия не продават онлай продукцията си . 0| 3937 |07.12.2018 Smart Lady от Fibank с награда в престижния конкурс European Excellence Awards 2018 . 2| 4166 |06.12.2018 Банско открива сезона с награда Audi и много изненади под снега

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads