Реклама / Ads
0| 3328 |29.09.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Практикер Ритейл реновира изцяло детска градина в град Перник

.
Обновената и уютна сграда посрещна децата за новата учебна година
 

Днес, 29 септември, кметът на община Перник г-н Станислав Владимиров и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев прерязаха лентата на напълно ремонтирания филиал на ДГ „Пролет“ в кв. Могиличе“ в града. Със специална програма, представена от децата, стартира учебната година във вече уютната, удобна и красива детска градина.

 

„В рамките на месец и половина успяхме да направим от един груб строеж нещо, което си заслужава. И сега, като видях тези деца, смятам, че това са най-правилно изхарчените пари от Практикер. Благодарение на тази наша стъпка има възможност 50 нови деца да бъдат в тази градина, да живеят и да се чувстват щастливи, да бъдат в една по-прекрасна среда,“ каза г-н Белчев по време на събитието.

 

Всички строително-ремонтни дейности в сградата са извършени за по-малко от 2 месеца със средства, осигурени 100% от „Практикер Ритейл“ ЕООД. Направена е цялостна топлоизолация на детската градина, напълно сменена е старата дограма, обновени са подовите настилки, осветлението и климатизацията. Подменена е електроинсталацията и е положена нова хидроизолация на покрива. Изградени са изцяло нови помещения като кухня, бани, тоалетни за децата и медицински център.

         

Ремонтът на детската градина бе обявен от г-н Тодор Белчев при първата копка на търговския парк с хипермаркет за дома и градината „Практикер“ през май т.г. Тогава той заяви пред кмета на община Перник Станислав Владимиров, че за него е важно не само да инвестира в търговския парк, но и да направи нещо положително за децата на Перник.

 

Компанията „Видеолукс Холдинг“, част от която е и успешно работещият в града хипермаркет за техника за дома, офиса и свободното време „Технополис“, развива успоредно осем ритейл проекта в големи градове на България, като най-големия търговски парк в Западна България се изгражда на територията на Перник. Детската градина е поредната инициатива на компанията в подкрепа на бъдещото поколение и е подарък за жителите на Перник още преди откриването на търговския парк.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3190 |14.09.2022 Търговски парк с хипермаркет „Практикер“ и 12 големи магазина ще бъде изграден в Хасково . 0| 4933 |28.03.2022 Община Стара Загора получи дарение от „Технополис“ и „Практикер“ за оборудване на жилища за настаняване на украински бежанци . 0| 4284 |10.03.2022 Нов търговски парк между „Технополис“ и „Практикер“ в Пазарджик с над 15 магазина . 0| 4662 |31.01.2022 Технополис и Практикер сами произвеждат електроенергия за обектите си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads