Реклама / Ads
0| 6157 |07.05.2020 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Добрич

.
Магазинът ще следва обновената модерна концепция на веригата и ще се намира до „Технополис“.
 

Днес, 7 май, започна изграждането на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Добрич. Той ще предложи на жителите на града и околността богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени потребителите ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Първа копка направиха кметът на община Добрич г-н Йордан Йорданов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

 

На снимката горе са г-н Костадин Чуклев, управител на „Бараж Груп" ЕООД, г-н Йордан Йорданов, кмет на община Добрич и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг" по време на тържествения водосвет.

           

 „Практикер” - Добрич ще бъде разположен на бул. „Околовръстен път Добротица”, в съседство с хипермаркет „Технополис”. Така клиентите ще могат на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома си по-красив, комфортен и уютен. Новият хипермаркет ще даде възможност на потребителите лесно да разгледат и открият това, което им е необходимо, за да сътворят или обновят своите мечтани дом и градина. Стремежът на компанията е те да пазаруват в приветлива обстановка и да получават професионална консултация.


.

Снимка: Г-н Йордан Йорданов, г-н Тодор Белчев и г-н Костадин Чуклев правят ритуална първа копка на новия обект

 

Сградата на „Практикер” – Добрич ще заема площ от близо 7650 кв. м. Търговската зала ще се простира на 5150 кв. м, а за улеснение на посетителите ще бъде изграден безплатен паркинг със 150 паркоместа. Главен изпълнител на проекта е фирма „Бараж Груп“ ЕООД. Очаква се новият хипермаркет да посрещне първите си клиенти през есента на тази година.

        .

Снимка: Г-н Йордан Йорданов разбива бутилка шампанско в кофата на багера

   

За компанията:

„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника „Технополис“, придоби целия бизнес на „Практикер“ в България и към момента управлява 12 обекта от веригата в 11 големи града на страната. От тогава до сега „Практикер“ удвоява асортимента, служителите и продажбите си и се превръща в най-голямата компания в сектора „Направи си сам“ в България. Плановете на веригата предвиждат разширяване в нови градове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7308 |25.04.2020 Четири банки започват отпускането на безлихвени кредити за физически лица . 1| 6025 |24.04.2020 Четири банки започват отпускането на безлихвени кредити за физически лица . 0| 6331 |11.12.2019 „Практикер” започва изграждането на хипермаркет в Пазарджик . 5| 9604 |21.11.2019 В САЩ започва федерално дело срещу фирмата, която изгражда тол системата в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads