Реклама / Ads
0| 4109 |22.06.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Превърнете грижата за кожата в релаксиращ ритуал с LAVENDER ORGANIC OIL

.
Превърнете грижата за кожата в релаксиращ ритуал с LAVENDER ORGANIC OIL
По това време на годината се разкриват пленителни пейзажи от обширните лилави полета.
 

Лавандулата е една от най-ароматните билки, известна със способността си да релаксира и успокоява. Лавандуловото масло е изключително благотворно за кожата, благодарение на своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.


.

То не само хидратира и подхранва, но и възстановява защитната бариера на кожата, намалява зачервяванията и бързо заздравява леки рани и обриви. Процесите на регенерация се стимулират и фините линии се заглаждат. Билката е идеално решение за всеки тип кожа, особено за мазна и склонна към акне, тъй като регулира производството на себум и предотвратява появата на комедони и акне.

 

Българската компания Biofresh споделя тайните на етеричното лавандулово масло и неговото благотворно въздействие върху кожата с новата си козметична серия LAVENDER ORGANIC OIL. Тази серия включва 10 козметични продукта за грижа за лице, тяло и коса, които комбинират чисто българско органик лавандулово масло и лавандулова вода.


.

Сред продуктите има специализиран крем-гел за лице, предназначен за контрол на акнето. В него е вложена иновативната активна съставка AC.NET™, която помага за балансиране на омазняването и поддържане на по-здрава кожа.

 

България има силна връзка с лавандуловото масло. Лавандулата, заедно с роза Дамасцена и пробиотик от йогурт, са символи на нашата страна. България е световен лидер в производството на лавандула и заема първо място по добив на лавандулово масло. Нашата страна се гордее с изключително благоприятни климатични условия и плодородна почва, които са идеални за отглеждане на висококачествена лавандула с фин аромат и богат състав.

 

Не пропускайте възможността да изпробвате LAVENDER ORGANIC OIL и да се насладите на всички ползи, които лавандуловото масло има да предложи за вашата кожа. Можете да откриете продуктите онлайн на www.biofresh.bg или посетете фирмените обекти на Biofresh:  https://bit.ly/3piHvMX

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9532 |22.06.2023 Най-модерните стилове за дрехи през този сезон . 7| 4050 |20.06.2023 Токът за бита поскъпва от 1 юли. Вижте с колко . 1| 2686 |19.06.2023 Енергийните министри на ЕС обсъждат удължаване на субсидиите за въглищата след 2025 г. . 1| 3716 |16.06.2023 Форум „Пампорово - сърцето на Бранд Родопи. Културно-историческият туризъм като фактор за развитието на региона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads